Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Dolar alıma döndü deyince sabah 9 da
    Çok kızdılar.
    Benim sistem bir sat diyor sonra al diyormuş.
    Haftalık ve aylık al diyor du.
    Onlar ne olcek
    Dostum ülkemizin şu durumunda dolarda teknik meknik hikaye diye düşünüyorum. Nakitte bakanımız ortada, merkez bankası rezervleri malum, virüs denilen illete var, yabancı sermaye de çatır çatır kaçıyor, dolar madeni fed üç vardiya kazı yapıp dolar çıkarıyor, şimdi teknik ne halt yesin. Önce jp dolar 5.5tl dedi şimdi Fitch Türkiye büyüyecek diyor, ben bunların söylediğini nasıl okuyorum doların anasının nikahına kadar yolu var, elde tutmaya devam

2. AK Partili Dağ'dan orman yangını açıklaması: Zarar gören ağaçlar mangal kömürü olarak ekonomimize kazandırılacak

Dowda orta vade düşüş başlamadan önce son bir çıkış bekliyorum.
    Belki bistde uyar buna

Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Dostum ülkemizin şu durumunda dolarda teknik meknik hikaye diye düşünüyorum. Nakitte bakanımız ortada, merkez bankası rezervleri malum, virüs denilen illete var, yabancı sermaye de çatır çatır kaçıyor, dolar madeni fed üç vardiya kazı yapıp dolar çıkarıyor, şimdi teknik ne halt yesin. Önce jp dolar 5.5tl dedi şimdi Fitch Türkiye büyüyecek diyor, ben bunların söylediğini nasıl okuyorum doların anasının nikahına kadar yolu var, elde tutmaya devam
    Yok teknikte sorun.
    Günlük sistem tatbiki daha çok al-sat verecek.
    Az sinyal isteyen haftalık baksın.
    Daha az isteyen aylık

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    BBHT de Adana Sanayi Odası başkanı konuşuyor, bazı çalışanlar kovitli olan arkadaşına beni de bildir ben de 14 gün istirahat edeyim diyormuş.

Bu test kiti aşı kadar önemli.
    Dalga geçiyor sanırım. Özel sektörde bunu yapan adamı ücretsiz izne yollarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Dalga geçiyor sanırım. Özel sektörde bunu yapan adamı ücretsiz izne yollarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    madalyonun öteki yüzü de var.
    ama sesleri çıkmıyor.
    bir de onları dinlemek lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. doların 5 dakkalık grafiğine baktım.... sabahtan beri sürekli çıkmış.... kesinlikle gün içinde düzeltme yapmadan gidiyor.... bundan 1,5 ay öncesine kadar dolardaydım... gün içinde sürekli al sat imkanı veriyordu.... artık sattığında geri almakta çok zor.... ayrıca dolar vadelinin işlem hacmide çok azalmış.... dolarda yakın zamanda çok sert hareketler olacak...bu kesin....

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Endeks insanı geriyor a.q..... Dolar ne kadar rahattı... Gittim kendi kendime stres yaratttım... Tekrar dolardayım... Yeter bu kadar stres... Dolar hiç olmazsa sürekli çıkıyor...

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Başım döndü be Dostum,
    Endeks short-long-short-long sonra dolar.

Sayfa 444/1001 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •