Sayfa 348/655 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon
Arama sonucu : 5236 madde; 2,777 - 2,784 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    Her gelen yüzde 10 almaya geldim diyor sonrası malum.
    bu adi hisse yüzde10 yapsın bu sayfalarda kimse kalmaz.bu fiyatlar belkide hissenin tavanı olacak.iki yıl önce bir araba 30-50 bin arasıyken şimdi 300-400 bin tlye çıktı iki yıl önce 1000 tlye alınan bilgisayar şimdi 5-6 binliraya çıktı oysa milli varlığımız akbank ise iki yıl önceki fiyatından dahada düşük fiyatta.işte düşman bir ülkeyi böyle bedavaya teslim alıyor.ALLAH sonumuzu hayır eylesin.bu milletin aklı neden hala başına gelmiyor bu millet neden hala uyanamıyor.beşvakit namazımızda dua ediyoruz dualarımızı kabul buyur yarabbi.
    Son düzenleme : .bozoklu.; 08-09-2020 saat: 19:35.

2. https://www.hisse.net/topluluk/showt...19#post4744119
    Garanti'ye yazdım. Akbank versiyonunu da yapalım.

15 Mart 2020 tarihli haberden alıntıladım;

Kulüplerin güncel borcu 10 milyar değerini geçti;

Kulüpler tarafından Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamalara göre "Dört büyükler"in toplam borcu, 10 milyar 434 milyon liraya ulaştı.

Fenerbahçe'nin borcu 4 milyar 250 milyon lira

Galatasaray'ın borcu 2 milyar 825 milyon lira

Beşiktaş'ın borcu 2 milyar 314 milyon lira

Trabzonspor'un borcu 1 milyar 45 milyon lira

Bu da Akbank;

Akbank, 2019'da 5 milyar 352 milyon TL konsolide net kar elde etti.
    Müdürü Binbaşgil, "Bankamız ilk yarıyılda 975 milyon TL vergi karşılığı ayırarak 2 milyar 885 milyon TL konsolide net kâr elde etti" dedi.
    Bir buçuk yıllık kârı 3 kulübün bütün borçlarını kapatıyor neredeyse. Ama gel gör ki kulüpler rekor kırıyor borsada, banka sürünüyor.
    Başka da bir şey demiyorum hakim bey.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    çok sıkıştı...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. ytd

Ortada bir cenaze var ve kimse sahip çıkmıyor. Çünkü rahmetli toraman biraz. El atan bir parça kaldırıp benim yiyeceğim nane değil deyip bırakıyor.
    Olay bu.
    Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

6.  Alıntı Originally Posted by yoruk Yazıyı Oku
    Ortada bir cenaze var ve kimse sahip çıkmıyor. Çünkü rahmetli toraman biraz. El atan bir parça kaldırıp benim yiyeceğim nane değil deyip bırakıyor.
    Olay bu.

çok doğru teşhis tebrik ederim. rahmetli sakıp SABANCININ KEMİKLERİNİ sizlatıyorlar.

Akdenizi verirsin, egeyi verirsin bir de domalır dötü verirsin. Yabancı yüklü gelir.

Yada yerli yüklü gelecek. Yerli gelir mi?

Döviz mevduat hesapları 200milyar dolar üzerinde, son rakamları öğrenmek için google'da arama yaptıyorum, arama önerilerinde devlet bankadaki dolarlara el koyarmı çıkıyor(o kadar çok arama yaptırmışız ki öneri geliyor google'dan) yani bir o kadar da yastık altında var. Resmi altın rezervleri artışında zirvedeyiz, yastık altı zaten karun. Yani biz kendi paramıza , şirketimize köpek çekiyoruz.

Nasıl çekmeyelim , 10 yıl önce bu şirkete yatırım yapmış olanın kaybının karşılayabilmesi için hisse 10 kat artması lazım.

Şu ara-aslında uzun süredir yatırım yapan yerli zaten yatırım için değil vurgun hayaliyle buraya gelen kumarbazlar. kumar tedaviye muhtaç bir illet, şapkamızı önümüze koyup düşünelim.

Bu ceset kalkmaz.
    Burada atıp tuttuğum yazıp çizdiğim hiç bir şey yatırım tavsiyesi değildir.
    Borsada öğrendiğim tek şey SAkının, SAkındırın...

8. Cesedi kaldiracaklar da pamuğu tıkamaya yaklaşanın üstü başı batıyor son hızla kaçıyor.

% 10 alır kaçarım diyen eksi yüzde 30 la hapis kalıyor.

Öyle tek gecelik aşk yok diyor;nikahi basacaksin

Sayfa 348/655 İlkİlk ... 248298338346347348349350358398448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •