Ben de sizi anlamýyorum. Ya kademeye oynarsýn, ya tavana. Kademeye oynayacaksan AKBNK üzerine ASELS yazmýþsýn bu ýsrar neden? 22 Ekim de beklentinin üzerinde faiz arttýrman gerekecek.
Ben de sizi anlamýyorum. Ya kademeye oynarsýn, ya tavana. Kademeye oynayacaksan AKBNK üzerine ASELS yazmýþsýn bu ýsrar neden? 22 Ekim de beklentinin üzerinde faiz arttýrman gerekecek.
MK13, biz vakit geçiriyoruz, okumak istemezsen yasak butonu var, ha o olmadý daha fazla görmek istemiyorsan söyle inan yazmayýz. Yani biz piyasaya þekil verenler deðiliz, verilen þekli anlamaya çalýþanlardanýz. Lütfen bana itafen yazý yazma. Çok yoruldum artýk. Sakinlik istiyorum.
Kendimize not alýyoruz baþka bir amacýmýz yok, binlerce insaný etkilen bir gücümüz yok. Bugün biraz THY na gectim yarýsý akbank duruyor. Olay bu.
akbank aylýk grafikte 2 önemli RSI deðeri...
13 senelik aylýk grafikte 2 gösterge deðeri karþýmýza çýkýyor.
RSI:37,2 ve RSI:42,8
kutucuklarda görüleceði gibi bazý dönemlerde gösterge 37,2 seviyesinde ,bazý dönemlerde de 42,8 seviyesinde dip yapmýþ ve dönmüþ.
bu deðerler altýnda sadece bir kez ihlal var.
ve sonrasý zamanlarda yukarý dönüþler görülüyor.gösterge güncelde 41,4 seviyesinden iþlem görüyor.
kýsaca akbankta halen dip -taban-konsolidasyon süreci devam ediyor.göstergenin önemli destek aralýðýnda.orta-uzun vade için ise fýrsat sunuyor bence.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...2688e587f6.png
Asels 154, xbank -8
Bi fýkra var ya þeyin þeyi yerinde dursa balýðý yiyeceðiz de.
Ülkede her gün birileriyle hýr gür iþte. Bugünde maraþ sorunu çýktý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri