Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Ooo Tatar geldiyse ben valizimi hazırlayayım en son Eggub da görünmüyordu 120 lerde bi gözüktü gözükme o gözükme . Bunun yanında karı almasını bilin arkadaşlar bu bütün hisseler için böyle stoplarınıza mutlaka uyun . Stop olsanız bile tekrar stop noktamızın üstüne atıp orda kalabiliyorsa biraz yukardan alınır sıkıntı olmaz .( aç gözlü olmamak lazım ) Mutlaka bi stratejiniz olsun, kimsenin şöyle olacak böyle olacak cümlelerini dikkate almayın tamamen kendi aklınızla hareket edin
Beni EGGÜB le sınırlandırmayın arkadaşlar....Yazılarım ortada EGGÜB de....İlk defa 83 lerde yazmaya başladım....Sonra hisse 123 ü gördü....!!!!
İkinci defa yazdım 81 lerde iken sonra 115 mi neydi orayı gördü...!!!
Ben mi dedim SPEK e bu kadar yükselt hisseyi diye?....Kısa sürede kar görünce satarım ben....Uzun vadede güzel hisse olduğunu yazdım...Yine aynı kanıdayım.EGGÜB uzun vadede güzel hissedir....Alan alır satan satar ...Herkesin kararı kendine....!!!
Yer İmleri