Sayfa 387/1002 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. bu bist kyd 1 aylık gösterge mevduat endeksi tl verisine nereden ulaşabilirim acaba? bist100 sitesinde başka sitelerde , bin tane yerde ne olduğu, ne işe yaradığı, nasıl hesaplandığı gösterilip durmuş, günlük verilerini nereden bulabilirim ? Bilgisi olan var mı ?
    Son düzenleme : hellistheothers; 09-09-2020 saat: 09:38.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    ziraat yatırım boşta kalan parayı otomatik ters repo yapıyor.... PPF mi ,ters repo mu avantajlı?yada çok fark oluyor mu?
    ziraat yatırım da ziraat de %4'den yapıyor repoyu. ppfler %10 civarında şu an. İki kattan fazla fark var yani.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. NNF %1 in üzeri getirmiş. Kötü fon diyenler düşünsün

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    NNF %1 in üzeri getirmiş. Kötü fon diyenler düşünsün
    evet iyi başladı. Yalnız şimdilik yatırımcı başına düşen fon tutarı 12.000 TL gibi. Yani tam ky üşüşmüş oraya. TKF de 120.000 TL gibi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet iyi başladı. Yalnız şimdilik yatırımcı başına düşen fon tutarı 12.000 TL gibi. Yani tam ky üşüşmüş oraya. TKF de 120.000 TL gibi.
    Bende de tkf miktarı nnf 'nin 25 katı. tkf'yi 4 yıldır biriktiriyorum normal. Kontrollü alıyorum. Muhtemelen yoklaya yoklaya alıyor insanlar da aynı şekilde. Aslında iyi haber bu, yatırımcı fon stratejisini daha doğru kurmaya başlamış. Hurra diye hepsiyle bir kalemde girmiyor artık. İlk 2-3 hafta ya da 2-3 ay çok iyi olup, sonra cortlayan sayısız hisse fon tecrübesi var. Bugün mesela 100 liralık daha alacağım nnf'ye yeter şimdilik, azıcık kanıtlasın uzun periyotlarda kendini.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bende de tkf miktarı nnf 'nin 25 katı. tkf'yi 4 yıldır biriktiriyorum normal. Kontrollü alıyorum. Muhtemelen yoklaya yoklaya alıyor insanlar da aynı şekilde. Aslında iyi haber, yatırımcı fon stratejisini daha doğru kurmaya başlamış. Hurra diye hepsiyle girmiyor artık. İlk 2-3 hafta çok iyi olup, sonra cortlayan fazlaca hisse fon tecrübesi var.
    aynı fikirdeyim. Güven geldikçe bu rakam yükselir. Temel analize göre hisse alıyoruz demişler.
    Öte yandan tkf nin içeriğinde benim hayatta almam diyeceğim hisselerde var ama getiri elde ediyorlarsa sorun yok.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    aynı fikirdeyim. Güven geldikçe bu rakam yükselir. Temel analize göre hisse alıyoruz demişler.
    Öte yandan tkf nin içeriğinde benim hayatta almam diyeceğim hisselerde var ama getiri elde ediyorlarsa sorun yok.
    sıkıntı şu ki risk alınmadan da fazla kazanç olmuyor, ben örneğin 100 k almıştım ancak benim portföyüme göre nispeten küçük miktar.
    yani genelde erken davranıp almak hele hele borsanın en azından dolar bazında ucuz olduğu bir dönemde mümkünse yüksek miktar almak sanki daha avantajlı olabilir. bir de yeni bir fon olduğu için rüştünü ispat durumunda gibime geliyor. Kendi düşüncem tabi..

Aft yay vb yatırımcı yoldaşlar durumunuz nedir ? Bugün vadeli + da ama tamam mi devam mi ... üç günde epey götürdü...

Sayfa 387/1002 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •