Sayfa 27/295 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 2360 madde; 209 - 216 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. oyak senin malını yerler,geçende yedikleri gibi...

https://www.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw

ytd değildir

2. hala baskılama peşinde, ayıp yahuu...sal gitsin... ya tekstil ol,, yaaa proje yada her ikisi ol... huy değiştir artık,kabuk değiştir...

COVİD-19 projesi yakışır hem de çok...ya da üniversite kampüsü,,,,,, AKK IN ÜNİVV TESTİLL KAMPÜSS nasıl amaa..bizde proje çok.. ya da bir hayır yap sokak hayvanları projesi... olmaz mıı ball gibi olur...

ytd değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    hala baskılama peşinde, ayıp yahuu...sal gitsin... ya tekstil ol,, yaaa proje yada her ikisi ol... huy değiştir artık,kabuk değiştir...

COVİD-19 projesi yakışır hem de çok...ya da üniversite kampüsü,,,,,, AKK IN ÜNİVV TESTİLL KAMPÜSS nasıl amaa..bizde proje çok.. ya da bir hayır yap sokak hayvanları projesi... olmaz mıı ball gibi olur...

ytd değildir...
    Antiviral kumaş satmıyor mu yahu böyle bir kap haberi vardı

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. hiçbir şeyi fiyatlamam diyor, covid kumaşı bir gelişme ,açıklama yok, arsa,proje bir açıklama yok, hisse geri alım temenni, gelsin maaşlar içilsin çaylar...borsa yatırımcısına 16 yılda 70 kuruş temettü, suyundan da koy...

ytd değildir

5. şeker geldi bugün tahtaya aşaği basıor yukarı çiziğo naptiği belli del ama ziraat halk philippe deniz bu 4 kurumla alakası yok şekerin

6.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    şeker geldi bugün tahtaya aşaği basıor yukarı çiziğo naptiği belli del ama ziraat halk philippe deniz bu 4 kurumla alakası yok şekerin
    Hayret iş den o kadar mal aldım lotlarimi artırdım bu görünmüyor mu

7.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Hayret iş den o kadar mal aldım lotlarimi artırdım bu görünmüyor mu

asıl tahtayı yapan iş zaten diğerler onun adamları tahmin ediorum ama sizin alakanız yoktur :)

8.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    asıl tahtayı yapan iş zaten diğerler onun adamları tahmin ediorum ama sizin alakanız yoktur :)
    Aynen yok kardeşim inan ki .. Tahtaya alıcı satıcı dengesi geldi bakalım kapanışa Coşacak gibi mal kaptırmayın derim ben[emoji16][emoji16]

Sayfa 27/295 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •