Originally Posted by
kabile reisi 61
Neyini kýskansýnlar a be kardeþim dolar oldu 8 tl senin 10 tl eridi deðeri 2 tl'nin altýna düþtü tl'den de atýlacak sýfýrda kalmadý aðlanacak halimize hala Padiþahým çok yaþa diyebiliyorsak yurdum insaný kafayý sýyýrmýþ demektir yok efendim aklýmýz baþýmýzda diyorlarsa bir yerlerde arýza var bulmak lazým o zaman gözlerimize perdemi indi acaba yok efendim görüyoruz ne alaka diyorlarsa yurdum insaný cehalet içinde fatih nurullah'a baþvurup hallarýný anlatmýþlar o da kuvvetli nefesiyle milletin basiretini bir güzel baðlamýþ þimdi yurdum insaný gerçeklere bi haber kalmýþlar ama diðer taraftan sözde þeh efendi ak partili belediyeden kýymetli arsayý neredeyse bedavaya getirmiþ düþük fiyata kapatmýþ eeee öyle ya bal tutan parmaðýný yalýyormuþ týpký amerikalý coni bacaksýz Co gibi..Ahlar,veballer,günahlar,maðduriyetler,zulüml er,hak yemeler,Garibanýn,mazlumlarýn,tüysüz yetimin haklarýný çalmalar say say bitmiyor kardeþim ama Allah geç olsa bile muhakkak hesap soracaktýr adaleti,hakkaniyeti gereði kimsenin yanýna koymaz diye inanýyorum..Bizlerde de çoookkk suçlar var 18 yýldýr bu eleþtirdiðim þahýslara oy verip günahlarýna ortak oldum..Onlar her zama kazandýlar biz daima maddi ve manevi kaybettik çünkü gönül baðýmýz yoktu sadece oyumuzu verdik ülkemize faydalarý ,hizmetleri olsun diye ama onlar hep kendilerine çalýþtýlar hatta kanunlarý bile kendilerini korumak menfaatleri için çýkardýlar ve çýkarmaya devam ediyorlar..
Yer Ýmleri