Önümüzdeki hafta gma nın da bir kısmını satacağım gibi önümüzdeki hafta. hisse fonlarında yarınki kapanışa göre ilave alım yapabilirim. ytd
Önümüzdeki hafta gma nın da bir kısmını satacağım gibi önümüzdeki hafta. hisse fonlarında yarınki kapanışa göre ilave alım yapabilirim. ytd
Ben şunu farkettim, ralli zamanında SUA/SUC EIB/EIC'nin çok üzerinde getirdi ama endeks yatay gittiğinde ppf'nin bile altında kaldılar. EIB/EIC'nin de yataya bağladığı zamanlar oluyor ama bu kadar süründüklerini hatırlamıyorum. Tamamını satmasam bile azaltmayı düşünmeye başladım. Qinvest şöyle bir akıllılık yaptı, usd ve altın fonları ekledi. Ünlü'yü ikiye katlamasındaki ana etken bu.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Gedik Portföyün Altın fonu 4/9/2020 de işleme açılmış.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=GGK
Merhaba,
SUA kodlu değişken fonunuzda son 1-1.5 aylık süreçte herhangi bir portföy yöneticisi ya da genel yatırım stratejileri değişikliği olup olmadığı hakkında bilgi almak isterdim.
İyi çalışmalar
diye yazdım.
Merhaba ******** Bey,
Herhangi bir değişiklik olmamıştır.
Saygılarımla
diye cevap geldi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri