Beklenti satın alınır gerçekler satılır. Fenerzede oluşumu başladı. 😂😂😂😂 ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Beklenti satın alınır gerçekler satılır. Fenerzede oluşumu başladı. 😂😂😂😂 ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Lisanslar için gerekli evraklar TFF ye yollanmış.
Bir ihtimal pozitif etki edebilir kağıda. YTD.
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
6.5 tan 54.15 'e kadar pozitif etkileme yetmedi mi ki ?
Aynı TS 'nin 0.90 dan 9 'a yükselişi gibi oldu işte.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugune kadar izleyen bist artık yarın durumu daha da kötüleştirmek için brut takasa alır bakın görün..
Umarim böyle bir hata yapmazlar.. Tavan tavan giderken izliyorsan bırak düşerken de müdahale etme.. Müdahale gelirse toparlaması gereken yerde bıle toparlamazlar hısseyı..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri