Sayfa 258/1004 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

dersinki yıllarca bekleyebiliyorsun hissede. zaten 1 ay bekleyemiyorsun ne bilançosu, polhonun aksenin bilanço süperdide ne oldu? fener çokmu iyi bilanço açıkladı? bal tutan parmağını yalıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    dersinki yıllarca bekleyebiliyorsun hissede. zaten 1 ay bekleyemiyorsun ne bilançosu, polhonun aksenin bilanço süperdide ne oldu? fener çokmu iyi bilanço açıkladı? bal tutan parmağını yalıyor.
    öyle uzun uzadı beklyeyebileceğim hisse artık yok, hepsi fezaya gittiler, bundan böyle yapabileceğim şey %10 bulabildiğim hisseyi satıp başka bir %10 gidebilecek hisse bulmak, olursa olur olmaz sa yapacak bi şey yok.
    şu an beklenebilecek bir hisse polho gibi duruyor, sen koca polhoyu bir arsaya bağladınız diye eleştirmişsin!
    yanılıyorsun toprağım, o proje o arsa polho'yu uçurur yaparlarsa tabi.

3. görünen ucuz kalmış bir aksen var, onuda piyasa fiyatlamıyor.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    öyle uzun uzadı beklyeyebileceğim hisse artık yok, hepsi fezaya gittiler, bundan böyle yapabileceğim şey %10 bulabildiğim hisseyi satıp başka bir %10 gidebilecek hisse bulmak, olursa olur olmaz sa yapacak bi şey yok.
    şu an beklenebilecek bir hisse polho gibi duruyor, sen koca polhoyu bir arsaya bağladınız diye eleştirmişsin!
    yanılıyorsun toprağım, o proje o arsa polho'yu uçurur yaparlarsa tabi.
    ben bile dayanamadım polhoda bilançodan önce aldığım malları bugün 10 kademe zararla verdim,tmsn aldım. QNB 1 ayda 6m.lot mal çıkmış. bilanço tek başına hiç bir şe yaramıyor. %10 peşinde koştuğunu bildiğim için bilançoyla temelle niye uğraşıyorsun diyorum zaten.

5. bu arada müconun kağıtları gitti, bana biraz bile bile lades oldu.

6. https://www.ensonhaber.com/dunya/ame...-cagrisi-yapti

Amerikan medyası, Türkiye'ye karşı AB ile birlik çağrısı yaptı
    Wall Street Journal, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de askeri güç kullanması halinde ABD ile AB'nin Türkiye'ye ortak bir tepki vermesi gerektiğini yazdı.

bizdekiler ile el ele topunuz gelin.

7. https://www.ensonhaber.com/ic-haber/...leri-paylasimi

Bahçeli'nin 739. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri paylaşımı
    Türk'ü yok etmeye kararlı hunhar emellere karşı, Türk milletinin iradesinin şahlanarak, hak edenlere Osmanlı şamarını indireceğini söyledi.

Yıllardır çok kızıyordum reis sana, kayınçolarım(kayınçolarımla siyaset konuşa konuşa dolar topiğinde yazanlarla olduğum gibi oldum laf anlamıyorlar, hayır bu kadar çapsızlıklarına kızıyorm) dahil meralin arkasına takılanlara kızdığım gibi

memleketin %70'i sağ kesim %50 yi bulmak için zorlanıyoruz, şu senden kopanlara bir şekilde ne oldu da gerçeği gördüğünü anlatmalısın, anlamalılar.
    Son düzenleme : dobra; 11-09-2020 saat: 21:32.

beter olun. kendi derdinize düşerseniz dünya sizden kurtulur.

ABD Hazine Bakanlığı, ağustos ayına ilişkin bütçe dengesi raporunu yayımladı. ABD federal hükümetinin ağustosta 200 milyar dolar olarak kaydedilen bütçe açığı, 2020 mali yılının 11 ayında toplam 3 trilyon dolara ulaştı.

https://www.takvim.com.tr/ekonomi/20...ce-acigi-verdi

Sayfa 258/1004 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •