Sayfa 481/616 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: PGSUS - Pegasus

1.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Sermaye artırımı gelebilir gibi gözüküyor.Havacılık sektörün yeni bir kaynağa ihtiyacı olduğunu belirtmiş.
    Şu anki Kayıtlı sermaye tavanı 500 Milyon TL.
    CEO sn mehmet nane Ek 300 milyon dolarlık desteğe ihtiyaçları olduğunu söylemişler.6 yeni uçak alımı ayrıca 2021 de de 9 yeni uçak siparişi verdiklerini söylemiş.
    Şirket pandemiden dolayı zarar açıkladı dolayısıyla bu ek para ihtiyacı için yüksek oranda bedelli sermaye artışı yapabilir mi aklımda deli sorular...[emoji848]

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İşlem hacmi astronomik yükseliyor.

Pegi'de pozitif bir hareketlenme de var.

Frekanslar da artıyor.

Bir de aşı haberi gelirse, gelsin tavanlar...

3. Pegi, işlem hacminde 788 milyon TL ile üçüncü sırada.

Pegi'nin güzel hareketleri genelde işlem hacminin artışıyla başlar.

Bugün havacılık hisseleri hareketliydi.

Bir teşvikte havacılığa gelirse, kaymaklı kadayıf olur...

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Sermaye artırımı gelebilir gibi gözüküyor.Havacılık sektörün yeni bir kaynağa ihtiyacı olduğunu belirtmiş.
    Şu anki Kayıtlı sermaye tavanı 500 Milyon TL.
    Pega nın bedelsiz oranı kaç sn hurkuş ?
    DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
    Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç

5. Henüz böyle bir açıklama yok.
    Mevcut sermaye 102 Milyon TL.
    Kayıtlı sermaye Tavanı 500 Milyon TL.

6. Kafanızı Bedelli& Bedelsiz e yormayın, Günü grlince olur tabi sma fiyat 80 TL üstünde iken olacak gibi. Şahsi fikirletimdir. Dün Vakıfbnk fotumunda PGSUS ‘ u yazmıstım. Bugunkü çıkış ı soylemiştim. Buraya esas yabancı fon alımları Ugramaya basladı. THY da da aynısı oluyor.Takasları inceleyin. Ytd.

https://www.google.com/amp/s/www.mil...sliyor-6304064

İlkay DİKİCİ / İSTANBUL, (DHA)- Pegasus Hava Yolları, yeni başlatacağı İstanbul Sabiha Gökçen-Karaçi uçuşlarıyla Sabiha Gökçen ile Pakistan'da Sind Eyaleti'nin yönetim merkezi olan Karaçi’yi birbirine bağlayacak.

Pegasus, yurt dışı uçuş noktalarını artırmaya devam ediyor; yeni başlatacağı İstanbul Sabiha Gökçen-Karaçi uçuşlarıyla Sabiha Gökçen ile Pakistan'da Sind Eyaleti'nin yönetim merkezi olan Karaçi’yi birbirine bağlıyor. Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen-Karaçi seferleri 25 Eylül itibarıyla başlayacak. Seferler İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Jinnah Uluslararası Havalimanı’na pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri 20:35’te, Jinnah Uluslararası Havalimanı’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise pazartesi, salı, perşembe ve cumartesi günleri 04:55’te düzenlenecek.

Pegasus’un Manchester, Londra, Zürih, Paris, Amsterdam, Kopenhag, Düseldorf, Hamburg, Stockholm, Frankfurt, Berlin, Viyana, Roma, Köln, Brüksel, Kyiv, Bükreş, Kharkiv, Moskova, Stutgart, Cenevre, Barselona, Marsilya, Zaporijya ve Prag hatlarına bağlantı veren Sabiha Gökçen-Karaçi hattının biletlerinin 129,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı öğrenildi.
    DUYGULARLA OYNAMAK KÖTÜDÜR.
    Mesleğine ya aşık olacaksın yada muhtaç

8. Cort maliyetim 50 üstünde, maliyetin üstüne çıkarsa cort arttırırım garanti para gözüyle baktığım nadir pozisyonlardan. Müthiş fırsat bu fiyatlar şort için... Bence battara firma

Sayfa 481/616 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •