Sayfa 482/616 ÝlkÝlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 4926 madde; 3,849 - 3,856 arasý.

Konu: PGSUS - Pegasus

Ucus sayýdýndan ziyade ucus basýna yolcu sayýsý onemli bir de extra kazans saglayan ucretli ikram yok.Ucus bacak sayýsý ayný kalsa da doluluk ve diger gelirler dusuyor.Eski cirolar kýsa donemde hayal.Tek avantaj genis govdeli ucak yok ama kargo da yok.Asýnýn nakli icin gereken ucak sayýsý hesaplarý yapýlýyor bu aralar YTD

2. Rusya dan 7 milyon doz ilk etapta Aþý Ekim sonuna kadar gelecek. Pfizerdan da 10 milyon doz aþý ýsmarladýk. Aralýk gibi bizde olacak. Dünyada Covid yavas yavas 2021 Ocakta gündemden kalkacak. Uçuslar da full baþlayacak. Þubat 2021 e kadar PGSUS ‘ u tutun. Mal toplu ve az. ÇAT&ÇAT YUKARI GÖRÜNTÜ SEYREDEBÝLÝRÝZ. Ben dün arbitraj yapmaya kalktým Lot kaybettim. Dikkat li olun. Ytd

3.  Alýntý Originally Posted by $CAHO$ Yazýyý Oku
    Cort maliyetim 50 üstünde, maliyetin üstüne çýkarsa cort arttýrýrým garanti para gözüyle baktýðým nadir pozisyonlardan. Müthiþ fýrsat bu fiyatlar þort için... Bence battara firma
    Zortlayacagýn günü burdan yazarsýn,Sen çat& çat nedir bilmeyendensin. Grafigi incele.

Duhul
    Dec 2017
    Ýkamet
    Ýzmir
    Gönderi
    3,166
     Alýntý Originally Posted by Paslýçivi27 Yazýyý Oku
    Pegasus Hava Yollarý, yeni baþlatacaðý Ýstanbul Sabiha Gökçen-Karaçi uçuþlarýyla Sabiha Gökçen ile Pakistan'da Sind Eyaleti'nin yönetim merkezi olan Karaçi’yi birbirine baðlayacak.
    Akýllýca bir hamle. PIA Avrupa'da yasaklý. Pastadan payýmý alýrým diyor.

Alýntý Originally Posted by Doctors finance Yazýyý Oku
    Dünyada Covid yavas yavas 2021 Ocakta gündemden kalkacak. Uçuslar da full baþlayacak.
    Çok iddialý olmuþ.

Havacýlýkta eski rakamlarý gormek IATA ya gore bile 2022 ila 2023 yýllarýnda .Bu covid etkisi kolay gecmez.Hic bu kadar asýrý umutlu olmaktansa temkinli iyimserlik daha iyidir.YTD

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
    Olayýn yayilacagini öngördüler ama petrol, altýn,borsalar..vb poz açtýklarý için kücümsediler rahatça poz açtýlar ve sonuç iþler fena karýþtý...

Þimdi de çözüm ufukta göründü ama yine poz açma telasindalar þimdi de abartýp duruyorlar.

Sadece ben mi görüyorum tüm dünya istatistiklerini?? Ölüm oraný 14 de 1'den 27 de bire düþmüþ.. E kýsa süreli koruyucu aþý da neredeyse çýkýyor.

Sonuç pandemi sonrasýnýn favori hisselerinde av baþladý...burasý borsa önce gören kazanýr...
    biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...

7. Senet ikili dip denilen ikinci yerde küçük küçük caholar (shortcu) topluyor. Resim alýntý.

8. dayanabilenin kazanacaðý bir hisse olacak .

Sayfa 482/616 ÝlkÝlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •