Sayfa 1117/1230 İlkİlk ... 11761710171067110711151116111711181119112711671217 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 8,929 - 8,936 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    O zaman not yoktu. Ambargo vardı.
    Kıbrıs ta katledilen çoluk çocuk yaşlı genç Türk nüfusu kurtarmak için ama ikiyüzlü y.a.v.ş.a.klar yıllardır bunu alay etmek için kullanır.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen öyle +++

2. Gidemeyende TL dışı varlıklara gidiyor (altın döviz)
    Altının çoğu ithal ediliyor, henüz altın ithalatatına gümrük ötv vb. vergisi vs gelmedi

YTD

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Guven olmazsa kimse altinini getirmez.
    Su anda en buyuk sorun kaynak yoklugu degil guvendir.
    Yabanci gelmiyorsa hatta tam tersi uzunca bir zamandir satip gidiyorsa bunun da sebebi guven eksikligidir.
    Nufusunun cogunlugun bir yolunu bulup kapagi yurtdisina atmak istedigi ulkede guven yoktur.
    Syg,

3.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Bu haber gerçekleşir ve sisteme oturursa ekonomiye çok büyük kaynak sağlanır.
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...ormul-41609403
    Bu kaçıncı yastık atı altınları toplama çabası unuttum.
    Neden yatırsın altınlarını millet buraya? ne cazibesi var anlamadım.
    Daha önce %2-2.5 gibi bir yıllık altın faiziyle çekmeye çalıştılar onda bile çok az bir miktar toplandı.
    Yatıracak insan zaten bankaya yatırmıştır şimdiye kadar ya da yatırmaktadır, yatırmayıp fiziki tutan sisteme sokmak istemeyen de getirip yatırmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bu kaçıncı yastık atı altınları toplama çabası unuttum.
    Neden yatırsın altınlarını millet buraya? ne cazibesi var anlamadım.
    Daha önce %2-2.5 gibi bir yıllık altın faiziyle çekmeye çalıştılar onda bile çok az bir miktar toplandı.
    Yatıracak insan zaten bankaya yatırmıştır şimdiye kadar ya da yatırmaktadır, yatırmayıp fiziki tutan sisteme sokmak istemeyen de getirip yatırmaz.
    faiz verse daha cazip olurdu.
    burda ana amaç atıl kenarda duran altını ekonomiye kazandırmak + evde saklamanın riskli olması. İşin içinde İAR olması iyi. Genel müdürü yaş tahtaya basmaz.
    En az 3 ton tahmin etseler de (186 milyar dolar güncel kurla) güven ortamı oluşmadan kaydileştirmesi zor.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    burda ana amaç atıl kenarda duran altını ekonomiye kazandırmak + evde saklamanın riskli olması. İşin içinde İAR olması iyi. Genel müdürü yaş tahtaya basmaz.
    En az 3 ton tahmin etseler de (186 milyar dolar güncel kurla) güven ortamı oluşmadan kaydileştirmesi zor.
    Güven yok ki bu zamanda. Herkes fiziki altın alın diyor. Vatandaş niçin yatırsın, önümüzü göremedikten sonra bu finansal sisteme kim güvenebilir.

Bir keresinde başlikta halkin borsaya yatirim yapmamasinin altin ve gayrimenkul biriktirmesinin aslinda bilincsiz olmaktan degil aksine borsa konusunda gayet tecrübeli olmasindan kaynaklandigini artik parasini kurtlara emanet etmek istemedigini konusmustuk.... o gunlerden sonra altin coştu borsa yabanci cikisiyla kumarhaneye döndü...
    Toplumumuzun özellikle enflasyona karsi aci tecrubeleriyle pekistirdigi katı alışkanliklari var... o altinlar sadece gayrimenkul alinirken veya gercek enflasyonun üzerinde faiz varken bozulur bence ... ben kimsenin itimat edecegini sanmiyorum.. kaldi ki halkin deli gibi fiziki altin almasi yuzunden diş ticarer acigimiz patladi...
    https://m.youtube.com/watch?v=3y-HiI8RMqI
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    su donemde biraz zor o is.
    kasa satışı 4 e katlamış.
    mesele faiz de değil sadece.
    otomatik katilim bes sisteminden sirketin yüzde 97si cıktı ben çıkmadım biriksin diye.
    son günlerde yazılanlardan sonra ne dusunmem bekleniyor?
    mesele sadece faiz kazanç su bu değil. yırtınarak biriktirmişim envai ihtimal düşünmek zorunda miyim? haber okumak zorunda miyim?

8.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    186 milyon diyecektiniz herhalde. Hiç bir seyden biraz fazla.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 1117/1230 İlkİlk ... 11761710171067110711151116111711181119112711671217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •