Sayfa 628/1060 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Yok o espirisi 5 yıldan beri yandık durduk gören duyan bilen varmı diye bakalım küllerimizden yeniden doğacakmıyız ben çok iyi olacağına inananlardanım ve bana göre zaman iyice azaldı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun şahsi olarak kimse alınmasın paylaştıklarım bilgi açısından ve birazda espiri olsun mahiyetinde bazı hususlar varki dikkatle incelenmesi gerekiyor .bilgi açısından bende bir artı kazancım olurmu diye sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum.
    küllerinden yeniden var olmak.???

2.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    küllerinden yeniden var olmak.???
    Belki ritüel mitolojik çağların bir tür anlayış biçimi var olmanın bedeni olmasa ruhani bir izahı yeniden dirilişin bir adımı insanların kendini mumyalatması veya şimdiki çağın anlayışı dondurulması gerçek olmayan gerçeğe yakın teoriler insanın neye inandığı değil ama bir şeye inanma ihtiyacı bizim şirkette öyle bir şekilde donduruldu ve dirilişine tanık olabilecekmiyiz bilemiyorum aslında bizim sihirli değneği ihtiyacımız yok ihtiyacımız olan bu kurumsal yapının biri tarafın uyandırılması bu nu yapacak olanda uyutan kişi bu şirket çok patronları çok ortakları gömer aması var bu şirket uzun yıllar yaşar bu yapının pay sahipleri olduğumuz için bizimde bırakacağımız kurucular gibi paylarımızı temsil edecek mirasçılarımız olacak bu şirkete bedenini verenler ölürler ama ruhunu verenler yaşarlar gerçekler şimdilik bizim için farklı görünüyor olabilir gelecek bilinmezlerle dolu bu yapının senaristi muhakkak bir şeyler düşünüyor olmalı ben hakkımızda hayırlısı neyse o olsun derim kaldıki buna benzer bir yapı olan rabaklarda her şey bağlı ortakları tarafından yürütülüyor ne yazıkki gerçekleri görme imkanı bizlere tanınmıyor ve tahminden öte bir yere gidemedik.

3.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    56 tane tüzel ortak varmış
    56 tüzel 7 yabancı demiştin..bunlardamı umutsuz..küllerinden yeniden doğmasına yeterli olamayacak mi.. uykudan uyandıramayacakmı....

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    56 tüzel 7 yabancı demiştin..bunlardamı umutsuz..küllerinden yeniden doğmasına yeterli olamayacak mi.. uykudan uyandıramayacakmı....
    2015 yılında toplam yatırımcı sayısı 2759
    7 yatırımcı yabancı gerçek kişi
    2692 yerli yatırımcı gerçek kişi
    3 yatırımcı diğer
    57 yatırımcı tüzel kişi
    2018 yılında yatırımcı sayısı toplam 2552
    2486 yatırımcı gerçek kişi
    3 yatırımcı diğer
    56 yatırımcı tüzel kişi
    7 yabancı yatırımcı gerçek kişi
    2019 da yatırımcı sayısı konuşulan 2412 kişi kesin nedir bilmiyorum araştırmam gerekiyor sonuç olarak yatırımcı sayısı azalıyor bu da hisselerin toplanıyor olması demek eğer farklı bir durum varsa oda küllerimizden doğmak adına hakim ortakların amacına ulaşmış olması olur ulaştılarsa ilk fırsatta genelkuruları yönetim kurularını toplamaya başlarlar haberlerin özel durumların ardı arkası kesilmez 56 tüzel yatırımcının olması demek büyük sürprizleride beraberinde getirir. Gerçek kişilerdeki hisse oranları yüksek onlardaki hisselerin çoğuda küsüratlardan oluştuğu söyleniyor. Gerçek kişilerin içinde ciddi oranlar 100 kişide bulunduğu eğer doğruysa amaçlarına ulaşmış olmalılar.

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    2015 yılında toplam yatırımcı sayısı 2759
    7 yatırımcı yabancı gerçek kişi
    2692 yerli yatırımcı gerçek kişi
    3 yatırımcı diğer
    57 yatırımcı tüzel kişi
    2018 yılında yatırımcı sayısı toplam 2552
    2486 yatırımcı gerçek kişi
    3 yatırımcı diğer
    56 yatırımcı tüzel kişi
    7 yabancı yatırımcı gerçek kişi
    2019 da yatırımcı sayısı konuşulan 2412 kişi kesin nedir bilmiyorum araştırmam gerekiyor sonuç olarak yatırımcı sayısı azalıyor bu da hisselerin toplanıyor olması demek eğer farklı bir durum varsa oda küllerimizden doğmak adına hakim ortakların amacına ulaşmış olması olur ulaştılarsa ilk fırsatta genelkuruları yönetim kurularını toplamaya başlarlar haberlerin özel durumların ardı arkası kesilmez 56 tüzel yatırımcının olması demek büyük sürprizleride beraberinde getirir. Gerçek kişilerdeki hisse oranları yüksek onlardaki hisselerin çoğuda küsüratlardan oluştuğu söyleniyor. Gerçek kişilerin içinde ciddi oranlar 100 kişide bulunduğu eğer doğruysa amaçlarına ulaşmış olmalılar.
    amaçlarına ulaştılarsa istikamet gip olurmu..

6.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    amaçlarına ulaştılarsa istikamet gip olurmu..
    Gip pazarının şartlarına uymuyordur herhalde serbest marjla kendine yakışan daha iyi bir pazar olmalı 6 yıldır bekliyoruz bizim borsadan atılmamıza bile bir anlam veremedim hiç bir sorunu yoktu kayyumların gözetimindeydik
    bağımsız denetimin olumlu görüş bildirmemesinin sebebi denetimin engellenmesi bağlı ortakları konsolide blançoda açıklanınca beklentim borsaya yanlız dönmüyeceği yönünde oto boya ve matbaanın vede çbs boyanın hakim ortağı olarak bunlarda dönebilir yatırımcı hesaplarımıza bunlarda olabilir bistin bana gönderdiği yazının bir iması vardı başka sürprizlerde ola bilir.

7. Halka açık şirketlerin Piyasa Öncesi İşlem Platformunda (PÖIP) işlem görmesi; Sermaye Piyasasi Kurulunun (Kurul) "Ortaklıkların Kanun Kapsamından Çıkarılması ve Paylarının Borsada Işlem Görmesi Zorunluluğuna llişkin Esaslar Tebligi"nin 13'üncü maddesinin 6'mei fikrası çerçevesinde, Kurulca onaylanmış izahname, esas sözleşmenin son hali ve Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde üyelik işlemlerinin tamamlandığina ilişkin bilgilerin KAP'a

ilan edilmesi sonrasında mümkün olabilmektedir.

Bu kapsamda Şirketin "payların MKK nezdinde kayden oluşturulması" sürecinin

tamamlanması beklenmektedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla

Bistin yazısında ki ima biz çbs boya ve çbs printaş olarak zaten mkk üyesiyiz ve kanun kapsamındayız neden pöip işlem platformundan ve mkk üyelik işlemlerinden bahsediyor borsaya getirecekleri kurul onayı olması gereken yeni üyeler olmalı.

Sayfa 628/1060 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •