YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by şahit enzon tbrg almaya çıktın, lönkle mi geri döndün asdas.? kaç kez dedim ayık kafaylan bulaşma şuna diye. TİCARET SIRRI gereği söylemiyorum
Originally Posted by Bear_Bull https://www.hisse.net/topluluk/showt...09#post3983909 bır bakayım dedım ıslem yapılır mı dıye sımdı... banka dısı 10 hısse olanda yakın vadede 4 acık pozısyon varmıs... onlar da sendedır allah bılır...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Esek hala dusmeye calisiyor Sicak su dokun su esegin uzerine
Originally Posted by EMLAK TİCARET SIRRI gereği söylemiyorum şehir hastanesimisin sen? ne ticaret sırrı asdas.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Bear_Bull 3-4 aydır o leş dediklerinizi satıp yerine x30 alıp x30 larda trade ediyorum ...ABV... leş satmak isteyen olursa haberim olsun biraz kapanayım boşa teminat çıksın derinlik zayıf heralde ? ben birtane grafiği zor zabdediyorum o kadar endeksi takip etmek beni aşar abi dowa bile bakmıyorum ben
Originally Posted by şahit şehir hastanesimisin sen? ne ticaret sırrı asdas. yok orhangazi köprüsünde tütüscü başı yaptılar beni
hala mı leş yaf. iyiki bugün ekrana bakmadık..
Donunu toparlayamayan varsa o da LonDon boyS’ Futsi Porsası ) Hasetinden olsa gerek. NorMaL
Forum Rules
Yer İmleri