Albayrak: İstihdam alanında oldukça kuvvetli olan inşaat sektöründen güzel haberler gelmeye devam ediyor, Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre %54,2 artarak 170.408’e ulaştı, sektörümüzü kutluyorum
Albayrak: İstihdam alanında oldukça kuvvetli olan inşaat sektöründen güzel haberler gelmeye devam ediyor, Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre %54,2 artarak 170.408’e ulaştı, sektörümüzü kutluyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Apple’ın iOS 14 ile yeni ürünlerinin tanıtılacağı etkinlik bütün TSİ 20’de başlayacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
UBS ve Credit Suisse birleşme sürecini nasıl değerlendirmeliyiz? Bu konuda okumamı tavsiye edeceğiniz bir makale var mı?
Sn Mavsar bu birlesme daha fazla bankacının isini kaybetmesi demek.En az 15 binden bahsedilliyor..Gorunen o ki tum dunyada bankalar Birlesme ve satın almalara gidecek cunku kucukler ozel bankacılık yapmıyorsa gelecek zor.YTD
Niye satış geldi ?
En iyi bilanço henüz açıklanmayan bilançodur..
Klasik TÜRKİYE durumu.
Konuşanda yok.
Yine bir fon çaktı tepemize galiba.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri