Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 12:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7407 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yıldız tozu Yazıyı Oku
    sn.dobra aslında yazdığınız kötü diye söylemedim yanlış anlaşılmasın.
    Sadece neye göre dedim. Sizde mantıklı bir açıklama yapmışsınız.

matematiksel hesaplamalar ile gidersek dediğiniz aşikar ortada.
    Aslında benim baktığım ki her zaman anlatmaya çalıştığım o beklentiler ( beklentilerde beklenti oldu o ayrı bir durum)

şimdi bilmediğimiz ama patronun sürekli söylediği bir banka referansı var. 2018 veya 2019 olabilir gk , o banka için türkiye de bankaların toplamından büyük gibi bir ifade kullanmıştı.

Tamamen hayal ürünü olarak , gizlilik anlaşması bitti açıkladılar ismi hangi banka olduğunu, hisse fiyatsal olarak bence yükselir.
    şimdi buna göre düşünürsek , satış 2 sene önceki satış, mali kayıtları girmiş veriler.

Bu durumda hisse maksimumda gibi keskin bir görüş bana biraz ters geliyor.

Ytd.
    sayın yıldız tozu
    sizinle telefonla da görüşmüştük, bende şu abd'den bir iş aldıklarında oradan büyük bir şey çıkabilir diye almıştım, oradan da öyle elle tutulur gözle görülür hisseye LEVEL attırır bir şey çıkmadı
    diğer hissler neden gidiyor?
    piyasa da deli para var nereye gideceğini şaşırdı,çok toplu hisseleri(halka açıklık oranları düşük, marşahall, kent, b fren vs vs) spekleri sürdükçe sürüyor, fena bırakacaklar ky'nin kucağına.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    sayın yıldız tozu
    sizinle telefonla da görüşmüştük, bende şu abd'den bir iş aldıklarında oradan büyük bir şey çıkabilir diye almıştım, oradan da öyle elle tutulur gözle görülür hisseye LEVEL attırır bir şey çıkmadı
    diğer hissler neden gidiyor*
    piyasa da deli para var nereye gideceğini şaşırdı,çok toplu hisseleri spekleri sürdükçe sürüyor, fena bırakacaklar ky'nin kucağına.
    Tamamdır Sn.Dobra O zamanki görüşlerinizde yine benzerdi. Benimki de benzerdi. İkimizde görüş olarak değişmemişiz.

Ytd.
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •