Sayfa 251/682 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

***AVTUR*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )

Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
    İlgili Şirketler AVTUR

Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Galip Öztürk tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
    Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/610098
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Halka açıklık oranı ne oldu şimdi bu senedin . Adam geçen sene istese şirketi bu fiyatlardan kimseye satamaz di. Ama ky varken gerek te yok zaten. Elinde yüzde 36 pay kalmış. Adam bist e açık olmayan senetleri bile satmış. Böyle birşey nasıl mümkün. Madem öyle kafaya göre satabiliyor bu oranların ne önemi var.

Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
    Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Şöyle 1000-2000 kişi spk ya dilekçe verse en azından kayda girer incelenir yüzde 10 dan fazlasını haber vermeden satamaz ama cok ahını aldı milletin ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Traderx5 hissenin neresindesin kardeşim maliyet kaç ?
    hayırdır wolcano neden sordun, burda fiyat söylemem doğru olacağı kanaatinde değilim.

5. Burası iyice gergin bir hal aldı

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sanirim cok onceden uygun piyada kosullari olustugunda satacam demisti.mesela avgyo da oyle bir bildirimi var. Uygun sartta 31milyon satacam demisti, bunu bilmiyorum..ama bu satisa sinirlama gelmeli. yabanci borsalard kesin vardir..ama bizde..

7. Ortaklar selam

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. METRO 'nun kaç hissesi kaldı bilen var mı arkadaşlar?

Sayfa 251/682 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •