Sayfa 184/1002 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Borsa İstanbul pay piyasası pazar yapılanması duyurusu :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    Yıldız pazarda 3 hisse sise altında toplanacağına göre yerine geçecek yedek hisseler belli mi acaba ?

4. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kavga çıktı. AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun İYİ Partili Meclis Üyesi Ali Kıdık’a “Büfeci” diye hitap etmesi ortamı gerdi....

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Sn refaba; O size sataşanlar,Borsada ki parasına, 4 kuruşa 1 kuruş ekleyemeyen beceriksiz,çaylak,yeni yetme,ukala ,kıskanç kişiler olabilir..Yoksa.Yol gösteren,tecrübesini paylaşan bir insan ne diye şikayet edilir.?..
    SPK nın kendisi zaten Çürümüş ,Kokuşmuş...Gitsinler,Borsaya giren insanları ,Şirket patronlarına yem eden, SPK yönetimini Şikayet etsinler nereye edeceklerse..!..Siz yazılarınıza,yorumlarınıza bu forumda devam edin..Okumak görmek istemeyen başka yerlerde takılsın.. Saygılar
    Katılıyorum...

7. Sn MedwiG teşekkürler...
    Yeni uygulamanın ne amaçla olduğunu ilerleyen günlerde göreceğiz...
    Yıldız pazarda fiyat marjı %20 olacakmış.. devre kesici %10 da tetiklenecekmiş...
    Marjınızın da tetiğinizin de canı cehenneme...

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Şarkıcı Halil Sezai "Silahla kasten yaralama" suçundan tutuklandı

Sosyal medyanın gücü ..

Sayfa 184/1002 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •