Birisi viop 30’da sabah sabah tavana kadar ne var ne yok çizdi ..
Birisi viop 30’da sabah sabah tavana kadar ne var ne yok çizdi ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Böyle bir þey oldu
viop.jpg
Forum Kurallarýný buraya týklayarak okuyabilirsiniz
Borsanýn Altýn Kurallarý Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarýnýzý, etkilenmeyeceðiniz bir ortamda verin. Seans anýnda görüþlerinize ters düþen hareketlerin planlarýnýzý etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düþünmediðiniz yeni fikirler oluþturmayýn. Ýyice incelenmeden yapýlan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandýðý gözlenir."
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Not: Lütfen dini tartýþmalara girmeyelim.
Türkiye'de Temmuz döneminde iþsizlik oraný %13,4 (Önceki %13,4) oldu.
Türkiye'de Aðustos'ta cari iþlemler 4,63 milyar dolar açýk verdi(Beklenti $4,6MLR açýk)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Oh oh...cok iyi...süper haber....
Ýþsizlik de düþmüþ....
Herþey yolunda...
Süper güç olma yolunda emin adýmlarla ilerliyoruz...
Dolar bizim problemimiz degil...dolarý olan düþünsün...
Yerli ve milli ucaðimiz göklerde süzüm süzüm süzülüyor....
Yerli ve milli oto'muz piyasaya çýkmak üzere....
Karadenizde hamsiden sonra gaz da bulundu.....
Çok mutluyuz çoooookkkkk !!!!
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca, 15 Ekim'den itibaren semptom göstermeyenler de dahil olmak üzere tüm koronavirüs vakalarýnýn açýklanacaðýný söyledi. / Hürriyet
Yalancýyý sinemaya ýsmarlayýmmý?
Birde çalýþan sayýmýzda azalmýþ.
Her þey çorba ve bilerek yapýlýyor.
Batmayý býrak bataklýða gömülmüþ bir ekonomi
Her þirket kendi baþýna iþ yapýyor.kendini ona göre ayarlýyor.
Ýktidar betoncu ve 5 li kaymakcýya artý tarikatçýlara çalýþýyor.
Þirketler iyiyse kendi becerileri yani.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri