Originally Posted by
Egeli
Sn Cauti sanırım sizin sesinizi duydular. Ama yeterli mi bilemiyorum.
Sağlıklı fiyat oluşumu açısından önemli bir kriter olan fiili dolaşım oranı %5’in altındaki şirketlere bu oranı %5’in üzerine çıkarmaları için 01/01/2021 tarihine kadar süre verilmiştir. Şirketlerin bu tarihe kadar fiili dolaşım oranını %5’in üzerine çıkarmamaları durumunda paylarının Piyasa Öncesi İşlem Platformu’nda işlem görmeye devam edebileceği konusunda uyarılmasına karar verilmiştir.
https://www.borsagundem.com/haber/bo...emeler/1519645
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spk yı etiketliyerek bir kaç kez yazdım bu konuyu..ama benim önerim %10 alt limit şeklindeydi...belki de ileride %10 a da çıkar limit..bir anda %10 olsa çok daha fazla şirket listeye girecekti..sonuçta bu yeni arz demek, piyasa olumsuz etkilenebilirdi.
özetle çok iyi oldu, en azından spk gözümde iyi bir artı puan aldı...günahları çok, bu yönde adımların devamı için elimden geleni yaparım ben de.
sosyal medyada etkili olabilmek için maalesef takipçi sayısı, etkileşim miktarı vs önemli oluyor...yazdığın ne kadar doğru, ne kadar yerinde olursa olsun, bir yerden sonra etki gücün takipçi sayınla orantılı.
bir de bir kuruma bağlı çalışmadığım için..rahat rahat eleştiriyorum yanlış bulduklarımı..bu nedenle kimseden çekinmeden yazıyorum...free olmanın böyle de bir avantajı var.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri