Sayfa 308/891 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7123 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

  1.  Alıntı Originally Posted by wise stockbroker Yazıyı Oku
    Yıllarca garip bırakılmış ,mağdur ve istismar edilmiş İhlas Holding ,Kır artık zincirlerini deki; Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
    Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım?? Haydi bakalım inşallah..
    İhlas mı ? )
    Hadi hayırlısı diyelim


    LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  2. #2458
    Altına kaçırdı gafil
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

  3.  Alıntı Originally Posted by bkilavuz Yazıyı Oku
    İhlas mı ? )
    Hadi hayırlısı diyelim


    LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kavşaklar zincirleri kırdılar ama pusmuş vaziyette korkaklar gibi geri geri kaçıyorlar tavşan misali keşke azıcık yüreğin olsaydı bozkurt misali vaşşağını öperdim senin ama nerdeeee bacaksızda o mangal yürek..

  4. Borsa İstanbul Pay Piyasası yapısını sadeleştirerek yeniden gruplandırıyor. Düzenleme, ilişkili tüm işlem esasları ile 01 Ekim 2020 tarihinde devreye alınıyor.

    BİST yeni düzenlemesine göre;01.10.2020 itibarıyla ihlas holding ana pazarda %15 marjla,Gsd holding %20 marjla yıldız pazarda ,Ieyho alt pazarda %10 marjla işlem göreceklerdir..Gsd holding adı sanı neredeyse duyulmamış sadece borsa alemi biliyor mıcı kırık bir holding ama İhlas holding'i cümle alemler biliyor tanıyor ancak nasıl tanındıkları önemli daha evvelde vurguladım itibar çok önemli sen itibarını yerle bir edersen düzelmek için çaba sarfetmezsen hep yatırımcıyı nasıl mağdur eder dolandırırım dersen gsd holding yıldız sen ana pazarda olduğuna şükret mücahit efendi hazretleri..Gerçi Mesut ve Turgut kardeşlerin gsd holdingi o kadarda masum değil onlar devletin öz kaynaklarını kendi şirketlerine aktardılar vukuatları belki mücahit Ören'den büyük ancak karda gezdiler izlerini belli etmediler tüysüz yetimlerin haklarını öyle çalıp yediler ama sen sözde inançlı ,imanlı,ihlaslısın onlar gibi olmamalıydın onlara benzememeliydin örnek bir iş insanı olmalıydın ama olmadın o yüzden göze battın..Biz yatırımcıların canını çok fena yaktın mağdur ettin hala daha devam ediyorsun ancak Mesut ve Turgut yılmaz kardeşlermi Mücahit Ören'mi bir tarafı seç deseler senin yanında yer alırım bir karadenizli olarak çünkü Mesut Yılmaz Başbakanlık ve bakanlık yapmış bir iş insanı ancak Ülkeyi kötü yönetmiş ekonomik krizlere vesile olmuş sebebiyet vermiştir ve kendi kasalarını doldurduğu gibi Aydın Doğan gibi yandaş iş insanlarının kasalarınıda doldurmuş Devleti iflas eşiğine getirmiştir..Mücahit Ören efendi;İhlas Holding'e ve hisselerine sahip çıkın itibarınızı zirveye taşıyın o vakit bu vakittir geç bile kaldınız diyorum..Bu sadece benim temennimdir diğer yatırımcılara al sat tavsiyesi değildir..

  5. Şirket imtiyazları ile ilgili düzenlemeler belli olsa kim nasıl hareket eder görürüz o zaman Sahip çıkmayanın malına sahip çıkarlar o zaman
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

  6. Ayın 3 ü akşamından bu güne kim ne yazmış bakayım dedim lakin çok üşendim okumaya
    Yüce Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

  7. Bedelli sermaye artırımı varmı arkadaşlar. Varsa ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.

  8. Bedelli yok bu hissede
     Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Bedelli sermaye artırımı varmı arkadaşlar. Varsa ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim.
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 308/891 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •