Sayfa 345/1006 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    faiz arttırılır diyenler ülkenin gerçeklerini ve çok önemli bir faktörü gözardı ediyor. Faizler zırnık artmaz.

Ayhan bey, bu gözle neler gördü. Bu kulaklar neler duydu. Can bedenden çıkmadıkça sözünden kısa sonra olanları unutmayın. Gerçi acaba can bedenden çıkmışta biz mi bilmiyoruz ya.... Yani her saat başı yeni bir gün demektir. 24 Eylül saat 14 e kadar bakalım kaç aksiyon olacak ve hangi çelişkiler yaşanacak ?

Bence faiz artık hiç artmasın. Hatta sıfır faize geçilsin. Yani kar ortaklığı sistemi. Bakalım o zaman bu faiz lobisi ne yapacak .

2. dolar bu hafta faiz artırılmayacak senaryosunu fiyatlıyor bence..

3. Arkadaşlar Merkez bankamızdaki yetkililer tl yi korumak adına bir şey yapmıyorlar.
    Enflasyon oranında faiz artışı yaparak sıfır reel faiz olayını sürdürmekte kararlı görünüyorlar.
    Eylül ayı beklenti anketinde yıl sonu enflasyon 11,46 olarak güncellendi önceki 10.82 idi.
    Merkez bankamız bu veriler eşliğinde geç likitide olarak adlandırdığı faizi 11,25 den 12 ye çıkartabilir.
    TL ye yine enflasyon altında faiz vermeye devam edebilir. Allah razı olsun kendilerinden.

Bu da haberi.
    https://www.bloomberg.com/amp/news/a...mpression=true
    Ekonomi
    Goldman, Türkiye'nin Faiz Koridorunun Üst Sınırını% 12'ye Çıkaracağını Söyledi
    Tarafından Paul Abelsky
    20 Eylül 2020, 00:40 EDT

4. Faiz indirimi olsun daha çok rekabet edelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Hergün yükselen doları anlamlı faiz artışı engelleyebilir. Başka çare kalmadı

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Doları şuan faiz artışı da durduramaz. Bunu merkezde biliyor teknik olarak gitmesi gerekeni biliyor ve tam hedefe ulaştığında faiz artışı gelecektir tahminim 9 üzeri bir yer

8. Ben bu yazılanları okuyunca dehşete kapılıyorum doların 8 TL ve üzerinde 6 ay kalması demek ne borsa kalır ne de şirket kalır ayrıca bankalar da ki batık kredi mıktarını konuşamıyorum bile ülke hindistan, ukrayna gibi olur onun için mutlaka mantıklı bir yol bulunacaktır. İş dünyası ve siyaset bir araya gelecektir.

Sayfa 345/1006 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •