Sayfa 120/999 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 953 - 960 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Savunma sanayisinde ki alü ve çeliklerin %90'ı yurtdışı (ABD), uçak yapıyorum diyen ülke daha mercek yapamıyor, tarımın da keza aynı şekilde. Tohum mu bitti, İsrail yakın..
    Edirne'den biraz batıya gelin, bira 3,7TL, muz 6,9TL https://leaflets.kaufland.com/bg/kdz/7800/bg39/?page=1
    TR'de para yok, vatandaşların %70'i kredi kartı ile geçiiyordur, borsa iyi hoş da kaç kişinin cebinde 10k TL var..
    Virüs başlamadan devir gübre devri yazdık da kaç kişi yarı fiyatından aldı..

2.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    3-4 haftadır dth'lar artmıyor gozukuyor hesaplarda... mıllet mılyarlarca dolarlık altın aldı; yetmedı cılgın gıbı kasa alıp eve stokluyor artık dolarları...
    Neden stoklamasın millet birikim yapıyor bes te para birikiyor hoop rant çetesine kaynak. Işsizlik fonunda para birikiyor hoop rant çetesine. Şimdide vatandaşın altınına istanbul altin rafinerisi işbirliğiyle çökmeye çalışıyor. Karadelik gibi ne versen yutuyor.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Iyi niyet yok. 100 yıl önce yapılamayan yapılmaya çalışıyor. Feslinin dedikleri işin özeti. Yaptıkları her şey planlı bir şekilde o amaca hizmet ediyor. En azından ben öyle düşünüyorum.
    Benim düşüncem de aynı. Yoksa bu saltanat, bu şatafat, bu savurganlığı, bu hırsızlık ve hortumlamayı, milletin a.q. lara adres teslimi ihaleleri, hazine garantili işleri, yıllık kirasına yeni hastane yapılacak kiralamaları, bir yılda 100 milyar dolar yakmayı (kimin aldığının iyice incelenmesi gerekir), tam bir kara delik adayı kanal İstanbul'u başka bir şey ile açıklayamayız.
    Bu aleni kötü niyettir.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Neden stoklamasın millet birikim yapıyor bes te para birikiyor hoop rant çetesine kaynak. Işsizlik fonunda para birikiyor hoop rant çetesine. Şimdide vatandaşın altınına istanbul altin rafinerisi işbirliğiyle çökmeye çalışıyor. Karadelik gibi ne versen yutuyor.
    DTH ların artmasını bırak yakında azaldığını ama TL mevduatlarının artmadığını da görürüz. En son cuma günü aldığım dövizi bile pazartesi erkenden çektim.
    Şimdi ikinci adımı bekliyorum yani %1 lik haracın %2 ve üstüne çıkmasını. Sonrasında ne olacağı da malum zaten.

Bu arada ilk parti gümüş alımlarımı 40.11-41.00 arası yaptım. Tabana kadar alım emirleri bekler. Şu ana kadar gelenin 7 katını almayı planlıyorum. Dün 41-40.80 arası ilk parti altın alımlarını da tamamladım.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Turizm de olur, doğrudan yatırım da, DİBS de hisse senedi de.

Cari açığı kesersen, sürekli fazla vermeye başlarsan o da olur o zaman da düşer.

Hangisi var? Hiç biri yok! O zaman oyna devam

Adamlar hiç birisine sopa ile dokunmuyor, yapacak bir şey yok.
    O dediklerinde yurtdışından fiziki dolar girişi demektir..
    Ticaret açığını kapatamıyoruz..Sistemsel..Bu yönde çalışmalar yapılıyor ama başta enerji olmak üzere cari fazla vermemiz şu anda mümkün değil..RTE nin son 10 senedir suriye kuzey ırak pkk ypg işid ..Şimdide doğu akdeniz e libyaya saldırmasının nedeni ENERJİ..

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    3-4 haftadır dth'lar artmıyor gozukuyor hesaplarda... mıllet mılyarlarca dolarlık altın aldı; yetmedı cılgın gıbı kasa alıp eve stokluyor artık dolarları... cok kısı hesap kapattı, zaten faız almıyorum ne rıske gıreyım dedı kıraladı kasayı oraya koydu dolarları...
    Bu çok çok kötü..
    Sistemden fiziki çıkışı demektir ki yurtdışından fiziki girişi olmazsa banka fiziki teslim için piyasaya gelecek zaten az olan bir şeye talep olursa fiyatı da yükselecek..

Bunlar 24 den faizi düşürdük diye övünürken dönüp pandeminin ortasında asla faiz yükseltmeyeceklerdir..
    Geriye fiziki metotlar kalıyor..
    Dolar çekimine müdahele , yasak..
    Dolar alımına yasak..Neden alıyorsun belgesi isteme..Hatta satmama ..
    Hatta 1 adım ileri gidip 3 farklı dolar kuruna geçiş (aynı faiz de olduğu gibi) olabilir..

6. 4. tabur görev aldı tekrardan.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi hep aynı şeyi yazıyorsun da hiç detay vermiyorsun. Bir şey görüyorsan yaz da bilek. Diyelim ki vay bee adam haklıymış.
    Alper burada pala ve herif hikayeleri yazılırken rus uçağından beri Badem style hikayesini anlatan benim , inanmayanlar da kuzu gibiler o dönem gümleyen ekipte idi , Telegramla ilgili kendi yaşadığım ve duyduğum bazı örneklemeler yazdım tabi anlayana sen istiyorsun ki açık açık kartları buraya yazalım , bak burada açık açık konuşan tanıdığım 7-8 kişi savcılık oldu , bu yüzden burada paylaşılan herşeye dikkat edilsin , CİNGÖZ hikayesi oradan .

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    4. tabur görev aldı tekrardan.
    longları kar al mı yaptın ?

Sayfa 120/999 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •