Sayfa 519/748 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bir,iki yıl önce ben de Sayın nosfecagrı gibi benzeri sorunu yaşadım..Temettü almak niyetiyle girdiğim nuh,haftalarca yerinde saydı,verdiği Temettü ise 1.Baardak çay,1 Simit parası ancak etti..Kızdım ve hisseleri zor bela satttım..Ne tesadüf ki yıllar sonra bu hisseye gene bulaştım.Atsan atılmıyor,Satsan satılmıyor.Hisse yerinden kımıldamıyor..Sonuç hep hüsran..

2. 1 ekimden sonra % 7,5 devre kesici...% 15 tavan veya taban....
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    oğuz çelikdemir var yeni geldi alıyor veriyor o olmasın pehh.
    Ben kısa vadeli portföyü boşalttım arkadaşlar, haberiniz olsun. Kağıda değil, piyasaya güvenmiyorum.

TRUMP dayı;
    "Bizim çocuklara sordum, Çin gibi bizde dolara müdahale edemiyormuyuz? Onlar olmaz, serbest piyasa dediler" diye söyleniyorsa, ben biraz uzak dururum. Kusura bakmayın.

Bu arada, kafamda deli bir soru! USA devalüasyon yapabilir mi? Yaparsa ne olur merak içerisindeyim.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Oğuz Çelikdemir Yazıyı Oku
    Ben kısa vadeli portföyü boşalttım arkadaşlar, haberiniz olsun. Kağıda değil, piyasaya güvenmiyorum.

TRUMP dayı;
    "Bizim çocuklara sordum, Çin gibi bizde dolara müdahale edemiyormuyuz? Onlar olmaz, serbest piyasa dediler" diye söyleniyorsa, ben biraz uzak dururum. Kusura bakmayın.

Bu arada, kafamda deli bir soru! USA devalüasyon yapabilir mi? Yaparsa ne olur merak içerisindeyim.
    hacı haklısın sepetsiz yol yapılmaz bu ülkede
    herşey olabilir
    yanlız bizim riskler kadar dünyada artık çok riskli

sepetin yoksa en güvenli liman dovizle çalılşan fabrikalar
    bu kas kafalı arjantin ile bizi mukayese eden dallama sürüleri bana bir tane nuh çimento ayarında fabrika göstersinler

neyse geçmiş olsun hacı haklısın
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

5.  Alıntı Originally Posted by Oğuz Çelikdemir Yazıyı Oku

TRUMP dayı;

Hayırlı olsun bereketini gör.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun bereketini gör.
    Eyvallah kardeş, teşekkür ederim.
    Ekin biçe biçe deste olur, borsacı çarpıla çarpıla usta olur
    Burada yer alan görüş ve öneriler kişisel fikirlerimi içeriyor olup yatırım tavsiyesine girmez. Bu uyarıyı dikkate almanızı rica ederim.

7. 19.85 e yazdı yine 100 kyı
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. 100.000 lotla tahtayı tehdit ediyor. Ne satıyor ne sırtımızdan iniyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 519/748 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •