Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Gap açuklamasu:
    Bu günkü Faayiz gararını tanımıyoz..Dıj Güjler ,ij güjlerimizi gandırdı ve inancımıza göre de haram olan faayizi ,mergez bangası arturdu..Biz Ak partisi olarak masumuz..Buradan Hepiğize duyuruyoz..
    İmza:Evde zor dudulan ,Reyiz sevdalıları...!!..

GELECEĞİMİZ nokta görebilene,önlem almazsak.Açık ve Net demedi demeyin.

Arjantin dolara yüzde 30'luk vergi getirmesine rağmen dolar alan kişi sayısı temmuzda 4 milyona yaklaşarak zirveye çıktı.

Hükümet geçen hafta döviz alımına yüzde 35'lik ek vergi daha koyunca dolar alım satımı tamamen karaborsaya kaydı.

Dönem dönem ekonomik krizlerle dünya gündeminde olan Arjantin’de dövize kaçışı durdurmak için sert önlemler alındı.

Bireylere ayda sadece 200 dolar alabilme sınırlaması ve yüzde 30 vergi ödeme kararları yürürlüğe girdi.

Buna rağmen, Arjantin Merkez Bankası verilerine göre, 45 milyon nüfuslu ülkede 2020’nin temmuz ayında dolar alan kişi sayısı 4 milyona ulaştı ve açık arayla son yılların zirvesine çıktı.

Bu rakam, 2020’nin ilk üç ayında 600 bin ile 435 bin aralığındaydı ancak pandeminin etkili olduğu sonraki aylarda hızla artarak temmuzda zirveye ulaştı.

ARABORSADA KUR, RESMİ KURU İKİYE KATLADI

Döviz alımına sınırlamalar getirilirken, ülkede döviz alım satımı da karaborsaya kaydı. Karaborsadaki dolar/peso kuruyla resmi kur makası da giderek açılıyor.

Resmi dolar/peso kuru 75,6 seviyesindeyken, kara borsada kurun 141 olduğu belirtiliyor.

DEĞER KAYBINDA TL, PESO’YU GEÇTİ

Bloomberg verilerine göre, gelişen ülke para birimleri arasında yıl başından bu yana dolar karşısında en çok değer kaybı yüzde 26,34 ile Brezilya realinde yaşandı.

Reali yüzde 22,53’lük değer kaybıyla TL, yüzde 20,85’lik değer kaybı ile Arjantin pesosu takip etti.

Bu üçlüyü yüzde 18,85 ile Rus rublesi takip ediyor. 2018’e 18,8 seviyesinden başlayan dolar/peso kuru, geride kalan yaklaşık 3 yıllık sürede yaklaşık dörde katlandı.

“HIZLI ŞEKİLDE DÖVİZ CİNSİ BORÇLANMA YANLIŞ KARARDI”

https://www.borsagundem.com/haber/do...-durum/1520921

Diğer başlıklar linkde

TÜRKİYE ile aynı değil diyen prof var.

Lakin döviz borçlanmak,dövizle kamu ihaleleri yapmak ve Üretmeden tüketmek.

Bence TÜRKİYE'Yi de bitirdi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Çok yazıldı ama ben de yazayım, ulan uçan ülkede 10 gayme dilenildiği nerede görülmüş?

A.K. trollere girsin bu SMS!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Çok yazıldı ama ben de yazayım, ulan uçan ülkede 10 gayme dilenildiği nerede görülmüş?

bu kurumda diğer birçok kurum gibi öyle liyakatsiz insanlara teslim edildi ki artık birçok kişi kan bağışı bile yapmıyor çevremde. Acı birşey ama maalesef böyle.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), bugün gerçekleştirdiği ağustos ayı toplantısında politika faizini 200 baz puan artırarak 10,25’e çekti

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bugün gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu toplantısının ardından politika faizini 200 baz puan artırarak 10,25’e çekti.

Piyasalarda Merkez Bankası'nın indirime gitmesi beklenmiyordu.

PPK son olarak 3 toplantıda faizleri değiştirmeyerek yüzde 8,25'te bırakmıştı.

Böylece, TCMB Murat Uysal başkanlığındaki 9 PPK toplantısında faiz indirimi yaptı ve sonrasında 3 toplantıda da faiz oranını değiştirmedi.

faizinde merkezinde uçacak kaçacak yeri kalmadıda ondan..

ZORLA DEĞİL MECBUREN yani...

bist yukarı tepki verdi ..tamamda...

NEDEN DÖVİZ YİNE YUKARI NİYETLİ GÖRÜNÜYOR..

yoksa döviz vatan hainimi
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Onlar hissetmiyor artık.

YalamAKtrol oldular.

LM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İstanbul'da öğrenci ve personel servislerinde yüzde 11,50 oranında zam teklifi UKOME toplantısında kabul edildi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 204/1002 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •