Sayfa 61/1013 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 481 - 488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Çözüm herhalde tası tarağı satıp köye yerleşmek.

Sent from my SM-A710F using hisse.net mobile app
    Üretim yapan köylülerin olduğu bir köy varsa o iş olur yoksa şuanki durum; fakir aylığı, beleş aylık, sosyal yardım aylığı gibi bir çok beleş parayla yaşayan bir topluluk var köylerde, yeminle söylüyorum köylü ekmek yapmıyor artık büyük başı bıraktım bir çoğu tavuk bile bakmıyor hazır market yumurtası alıyor hobi tarzı bahçe yapanlar var birde mecburiyetten çalışanlar var yada çok zengin olmaya çalışan biraz uyanık tayfa var onlarda sürekli faizsiz kredi çekip zenginliklerini perçinliyorlar...

İşte Anadolu köylüsü şuan bu halde şaka değil abartı hiç yok saf gerçekler...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Dolarla ilgili Sn.Stah yaptığı bir çalışmayı kendi başlığına koymuş buraya taşırsam ayıp olur diye alıntı yapmadım göz atmakta fayda var.
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. 3.6086 üzeri bar kapanışı gerekir :

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Üretim yapan köylülerin olduğu bir köy varsa o iş olur yoksa şuanki durum; fakir aylığı, beleş aylık, sosyal yardım aylığı gibi bir çok beleş parayla yaşayan bir topluluk var köylerde, yeminle söylüyorum köylü ekmek yapmıyor artık büyük başı bıraktım bir çoğu tavuk bile bakmıyor hazır market yumurtası alıyor hobi tarzı bahçe yapanlar var birde mecburiyetten çalışanlar var yada çok zengin olmaya çalışan biraz uyanık tayfa var onlarda sürekli faizsiz kredi çekip zenginliklerini perçinliyorlar...

İşte Anadolu köylüsü şuan bu halde şaka değil abartı hiç yok saf gerçekler...
    Orası öyle. Hak
    Yardım paraları + metrekare başına verilen destekleme primleri üretme hazır ye dedi.
    Demek istediğim gidelim kendimizi kurtaralim. Elimizden ne gelirse😁

5.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Orası öyle. Hak
    Yardım paraları + metrekare başına verilen destekleme primleri üretme hazır ye dedi.
    Demek istediğim gidelim kendimizi kurtaralim. Elimizden ne gelirse��

O olur biraz zaman alır ama basit bir yaşam daha mutlu olmamazı sağlar, şuan gün geliyor dünyanın öbür ucundaki kıtlık dert oluyor bize, ama böyle bir yaşam için yerleşilecek arazi çok iyi seçilmeli ve en az 20-30 yıllık perspektif gözetilmelidir

6.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    O olur biraz zaman alır ama basit bir yaşam daha mutlu olmamazı sağlar, şuan gün geliyor dünyanın öbür ucundaki kıtlık dert oluyor bize, ama böyle bir yaşam için yerleşilecek arazi çok iyi seçilmeli ve en az 20-30 yıllık perspektif gözetilmelidir
    Yada yukarıda bahsettiğim gibi yurtdışına kaçmak...

7.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Yada yukarıda bahsettiğim gibi yurtdışına kaçmak...

Mantıklı ama doğru yere kaçmak lazım yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var, malum bazı noktalara silah yığmalar bazı yerlere uçak gemisi yollamalar, biz geçen arkadaşla konuşurken Yeni Zelanda güvenli diye düşünüyorduk orada deprem oldu

8.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Mantıklı ama doğru yere kaçmak lazım yağmurdan kaçarken doluya tutulmakta var, malum bazı noktalara silah yığmalar bazı yerlere uçak gemisi yollamalar, biz geçen arkadaşla konulurken Yeni Zelanda güvenli diye düşünüyorduk orada deprem oldu
    Deprem insandan daha az tehlikeli...
    "Doğru yer"i okuyunca benim de ilk Avustralya geldi aklıma...😁

Sayfa 61/1013 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •