Originally Posted by *Bozkurt 20 tane atıcam, daha iki dene oldu Sen bilirsin ama arayı çok yakın tutma bari
Yatırım tavsiyesi değildir. Uymayın, ütülürsünüz!...
Originally Posted by tarkank kırılan trende onay almıycakmıyız 1124 üzerine atalım da yükseleden alırız onayı
Originally Posted by Subjective şahit şimdiye bir sürü taburu sefere yollamıştı bile tatile gönderildi heralde. Yukarı sürmeye devam ederse akşam seansında bi dene daha sallarım heralde, bi şahit gider bi şahit yerini alır
Hamdım Piştim Yandım
makasa en iyi örnek müjde günü beklenti tırt çıkınca nasıl verdiklerini gördünüz artıdan eksiye geçti makas. anında kısa sürede. ama pala 3 gündür alıyor şuan ve bugün gün boynca aldı önemli olan bu
Originally Posted by EMLAK makasa en iyi örnek müjde günü beklenti tırt çıkınca nasıl verdiklerini gördünüz artıdan eksiye geçti makas. anında kısa sürede. ama pala 3 gündür alıyor şuan ve bugün gün boynca aldı önemli olan bu şimdi amma gazlıyorsun be arkadaş diyen çıkar elbet
Originally Posted by EMLAK makasa en iyi örnek müjde günü beklenti tırt çıkınca nasıl verdiklerini gördünüz artıdan eksiye geçti makas. anında kısa sürede. ama pala 3 gündür alıyor şuan ve bugün gün boynca aldı önemli olan bu Pala satıyor. Son tango. Bence.
Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
Originally Posted by *Bozkurt 20 tane atıcam, daha iki dene oldu acele etme derim dayu...124800 altına inmesse 129-130 arasına kdar gidebülür..
Originally Posted by Dolares Pala satıyor. Son tango. Bence. satsın satsın altta mallar yazılı gece dahil. işime gelir.
Forum Rules
Yer İmleri