Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by Light Yazıyı Oku
    2 Haftaya kalmaz 7.20'yi görebiliriz diye düşünüyorum. Burada faizin oranından çok, Merkez Bankasının bağımsızlığı, rekabetçi kurun sadece sözde olduğunu ve TL'nin sahipsiz olmadığı konusunda verdiği mesaj önemliydi.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben senin aldığın mesajları alamadım bişeyi atlamışım demek ki
    bi önceki faiz kararında ki mesajından ne anlamıştın merak ettim
    bi öncekinde mb bağımsız değildi tl sahipsizdi manası mı çıktı rekabetçi kur muhabbetine girmiyorum yeterince girmiştik
     Alıntı Originally Posted by Light Yazıyı Oku
    Dolar endeksi yükselmişte ondan.
    bizle alakası yok diyon yoksa mb bağımsız şekilde karar verdi ve tl sahipsiz değil iyide doalr endeksi %0.24 yükselirken bu şey %0.54 yükseldi niyekine
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sen rtabl al avod al tkuru al daha gideri var üçününde
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Dostlar, şeyimiz tamam da bu arada bişey sormak istiyorum. bistte yatırım yapan var mı? Bu forumda Temel-Teknikçi çok iyi arkadaşlar var. Şu hisseler hakkında orta ve uzun vade nasıl olur bir fikri olan dostlar var mı? İşyat-işmen, egeen, karel, gedza, politek, ecilc, karel, jant, parsan, orge, şişe, soda, aksen, cemtaş, ecilc, aselsan , hektaş, sasa, petun ? yaklaşık 20 hisse?
    arada amme hizmetide yapıyoruz önceki gün tavsiye ettim 3 üde sanırım 2 şer tavan yaptı bugün ne yaptılar bilgim yok
    bir halt olacağı yok.

3. Diyorki, ekonomi yonetiminin bir kusuru yok, dunya da dolar yukseliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    arada amme hizmetide yapıyoruz önceki gün tavsiye ettim 3 üde sanırım 2 şer tavan yaptı bugün ne yaptılar bilgim yok
    Tkuru yu söyleme Ayhan abim, 4,60 dan 800 e vay be acaba kimlerde vardır kimsede yokturdur bence var olanlarda 50-100 lot anca..

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ayhan abi bistte yatırımın var mı?
    en son tektuda may bana bi koydu 2 sene inletti tüm kağıtları 69 kuruştan verdim bir daha borsaya gireni may bidiğer patronlarla birlikte ..ksin dedim 2016 da tamamne dolara döndüm sonrası doalr aldım euro aldım altın aldım sattım tek bir kere bile kaybetmedim mutluyum huzurluyum geçenlerde bir iki halkbank yonca akbnk aldım verdim patronlarunutmamışlar dediğimi beni bekliyorlarmış başa baş satıp bıraktım
    bir halt olacağı yok.

6. sizi daha çok beklerler abim..ankaranın dikmeni hesabı...

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Diyorki, ekonomi yonetiminin bir kusuru yok, dunya da dolar yukseliyor.
    Eee... Euro gayme paritesi neden 1.16 o da 7.5 olsa ya, dolar gayme değer kazanıyorsa.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Eee... Euro gayme paritesi neden 1.16 o da 7.5 olsa ya, dolar gayme değer kazanıyorsa.
    kızılayda ağaç oldum bunun geleceği yok
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •