Originally Posted by Blueberry Sağolasın üstad. AFT, FIB, MAC, Gram altın ve bireysel hisse portföyü ile beklemedeyim. 😊 Bunun dışında nakit param yok. Guzel portfoy Dolarin etkisi olursa da portfoyde tutma yetine Gram ve aft de gorursunuz Mantikli
Originally Posted by Webster Malesef beklenen olmadi ve tte 2.70 de kaldi Dolar etkisi olmasa bugun arti 5 cepteydi Saglik olsun Dolarin etkisini aft de gorecegiz Sepet sepet sepet sepet önemli gerçekten hedge anlamında da
AFT bugün dağıtmış O ne öyle 0,038 Dolar -1,5 Nasdag +2 üstü AFT 0,038
Originally Posted by myfinans AFT bugün dağıtmış O ne öyle 0,038 Dolar -1,5 Nasdag +2 üstü AFT 0,038 bugün +2si var dolarin en az nasdakta 1 bucuk yaparsa +4 bekliyorum
Originally Posted by onur1064 bugün +2si var dolarin en az nasdakta 1 bucuk yaparsa +4 bekliyorum Muhtemelen yaparda ben bugünkü 0,038'i çözemedim.
Originally Posted by myfinans Muhtemelen yaparda ben bugünkü 0,038'i çözemedim. Üstat cuma getirisi yay dan 0.5 gibi daha azdı tabloya göre.getirisi de 2 nin altındaydı.
2,20 getirisi var 15:30 daki kura göre usd’nin
Originally Posted by onur1064 2,20 getirisi var 15:30 daki kura göre usd’nin Onurum sen nasdaki bilmezsin 22:45 te izle 😀
Forum Rules
Yer İmleri