Hayırlı cumalar.
Hayırlı cumalar.
Bak şu an aklıma geldi anlatmazsam olmaz
bizim köyde yaşanmış gerçek hikaye (bilal ile kemal)
20'li yaşlarda 2 genç varmış, birisnin eli her işe yatkın birisi pek beceriksiz elinden hiç bir şey gelmiyormuş
o beceriksiz olanın babası her canı sıkıldukça oğluna bak şu bilale ağaçtan adam yapacak!
Senin elinden bi halt gelmiyor
beceriksiz olan kemal
kemal bu duruma çok içerlermiş ama dediğim gibi elinden de bi cacık gelmiyormuş
sonunda canına tak etmiş kapının önünde koca bir tomruğu baltayla yontmaya başlamış
niyeti ağaçtan adam yapmak(olmayacak iş)
babası seyrediyor tabi bu çocuk ne yapıyor diye
bir süre sonra baba dayanamayıp sormuş
oğlum ne yapıyorsun öyle
kemalin canı sıkkın birazda yorgun
baltayı yere elini beline koymuş
''baba yaparımya o zaman görürsün.'' der
ben yaşlı hallarine yetiştim.![]()
Son düzenleme : dobra; 02-10-2020 saat: 14:30.
aksa geçenlerde rekor hacim yaptığı fiyatın üzrine çıkarsa uzun yola çıkar.
Son düzenlemelerle piyasanın artık adam gibi hisselere yöneleceğini düşünüyorum.
https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...isteniyorDÜNYA DÜZENİNDEN DIŞLANMAK İSTENİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi: "TBMM'nin dün başlayan yeni yasama yılı vesilesiyle, ülkemizin gündem konularını paylaşma imkanı bulduk. Ülkemizin son dönemde içeride ve dışarıda yürüttüğü mücadele, bu küresel dönüşümden bağımsız değildir. Türkiye bir asır, yarım asır önce yapıldığı gibi dünya düzeninden dışlanmak isteniyor.
BİZ BU OYUNU ÇOK ÖNCEDEN GÖRDÜK
Biz bu oyunu çok önceden gördük. Bu kuşatmayı yaracak adımları birer birer hayata geçirdik. 'Dünya 5'ten büyüktür' çıkışımızla bunun o kadar kolay olmayacağı mesajını verdik.
HEM SAHADA HEM MASADA...
Eski alışkanlıklarını sürdürmeye çalışanlar kazın ayağının öyle olmadığını gördüler. Bu kararlı, aktif ve tavizsiz tutumumuz karşısında uluslararası toplumun tüm aktörleri Türkiye'yi hesaba katma mecburiyetinde kalmıştır. Hem sahada hem masada asli yeri olan ülke konumundayız."
Gelen evrakı, parmağını tükrükle ıslatarak sayfa sayfa çevirerek okuyan bildik -klasik- memurlar vardır, bildiniz mi?
M.Ö. bilmem kaçıncı yüzyıldan kalmış gözüyle bakar şimdinin kariyer mensubu meeeeeemurlarıonlara.
"KEP sistemini bi öğrenemediler 'bu naftalin kokulular' " hissiyatıyla doludurlar.
Onlar da haklı, güncele ayak uydurmaya çalışırken yaşadıklarından naçizane çıkardıkları dersleri unutmamaya çalışanlar da haklı.
Ne alaka ?
Uysa da söyledim, Uymasa da .![]()
Yer İmleri