makul sebeplerle pirimlenen hisselere bir itirazým olmuyor olmaz
zirvesinde olan sasa aksaya göre temel verilerde çok pahalý duruyor o fiyatý da daha yukarýlarýnýda hak etmiyor deðil
keza rtlab o primi boþuna yapmýþ deðil.
makul sebeplerle pirimlenen hisselere bir itirazým olmuyor olmaz
zirvesinde olan sasa aksaya göre temel verilerde çok pahalý duruyor o fiyatý da daha yukarýlarýnýda hak etmiyor deðil
keza rtlab o primi boþuna yapmýþ deðil.
her satýlan hisse ardýnda bir dümen döner örnek micoo
gmde en son hisse sattýðnda milyon milyon
66 larý görmüþtü ve arkasýndan oluþan trend ile 2 katýna gitti
ayný þeyi gs yaptý oda gitti verebileceðim bir çok örnek var
satýlan hisseler muhakkak birilerine peþkeþ çekiliyordur demekten kendimi alý koyamýyorum![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Son düzenleme : dobra; 03-10-2020 saat: 20:46.
Reis bunca yýldýr borsacýyýz.....Çevremdekilere þöyle diyorum ''Yeni borsacýlardan HAVA PARASI alýyoruz 1 yýldýr'' diye.....Çeþme akarken dolduralým deðil mi?
Çok yükselmiþlerden az yükselmiþlere kaymak lazým Reis....!!!
Ýþi bu dönemde yaver giden bir arkadaþýn bir hisse baþlýðýndaki paylaþýmý
durum budur.
memlekette en sýkýntýlý dönem yaþanýyor, hisseler zirveden zirveye koþuyor, arsalarýnda gömü bulunmuþ gibi.
bu sýkýntýyý iktidara baðlayanlardan olmadýðýmý herkes bilir, mesele pandemi, zaten bu iktidar olmasaydý sokaklarda yaþancak olan sefaleti düþünemiyorum bile.
vallahi
bu iktidar türkiyenin þansýdýr
iktidarda olmasaydý
fetö 15 temmuz gibi bir hainliði yapma gereði duymadan ipleri tamamen eline almýþtý
yok 15 temmuz gibi bir kahpeliði yapsaydýda iktidarda reis olmasaydý o zamanda halk sokaða çýkmaz darbede baþarýlý olurlardý
pandemi döneminde de belki ilk defa muhafazakar kesim güvenlik güçlerine karþý itidali elden býrakýrdý
öyle cuma namazlarýnýn yasaklanmasýnda bir BÝT YENÝÐÝ ARARDI.
https://www.ensonhaber.com/gundem/er...-tek-yol-zafer
kutsalý olmayan (þehitliði þehadeti bilmeyen) insaný cephede tutmanýn yolunu ancak böyle bulmuþlar.
Yer Ýmleri