Sayfa 251/1002 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ferrari ikinci el mi yoksa sıfır Clio mu tercih edersiniz siz [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ikisini de tercih etmem.[emoji41]

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Ben vaka sayısı ve hasta sayısı ifadesinin eş anlamlı olarak kullanıldığını sanıyordum. Meğer başka bir anlamla kullanılıyormuş. Benim de bilgim yoktu
    Hiç hastahanede tanıdığı yok sanırım. Yoksa rakamlarda bir uyumsuzluk sezmesi gerekirdi. Gerekmez miydi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

3. Ya toplu tasimaya binerim.Çok zor durumda kalirsam el arabasina binilebilir.

Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis.

4. Kızılay bu kez de, Genel Başkan Kerem Kınık ile Deniz Feneri Derneği'nden transfer edilen Genel Müdür İbrahim Altan'a kesilen cezalarla yeniden gündeme geldi.

İçişleri Bakanlığı'nca yapılan soruşturma sonucu Kınık ve Altan'a yardım ve bağışlar konusunda, Güveni kötüye kullanma gerekçesiyle para cezası verildi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...sildi-6065274/

Bunlari eskiden gorevden alirlardi.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Aklınız fikriniz parada, çok cenazeye toprak attım ben, yeminlen para çuvalı yoktu kefende.
    Afiyet olsun Reha Bey...güzel manzara,mahsuru yoksa,neresi acaba? bu pandemi ..okuna doğru düzgün bir yere gidemedik bu yaz...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sende bilimin kırıntısı var mı
    Şimdi adını hatırlayamayacağım bir sözde kurul üyesi; kargodan virüs bulaşmaz diyeli 3 ay oldu...

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Afiyet olsun Reha Bey...güzel manzara,mahsuru yoksa,neresi acaba? bu pandemi ..okuna doğru düzgün bir yere gidemedik bu yaz...
    Sn watcher46, Reha beye bii 70 lik atesle neresi olduguna dair bilgi versin. Hey yavrum hey su adamdaki endama bakin, yiyip ictigine bakin bu daha cok insani gomer. Bizim rallici baskan da bole yerlerde fink atiyo emme akli fikri helinde.

THY hisselerine kurtarma satışı

https://www.karar.com/thy-hisselerin...satisi-1588599

Reuters, Türkiye Varlık Fonu’nun, pandemide ağır yara alan THY’yi kurtarmak için devreye girdiğini
    Dün, borçlanma tahviline talep gelmediği öğrenilirken, hisse satışının gündeme gelmesi dikkat çekti.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 251/1002 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •