Sayfa 657/999 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Viop - XXV

Türkiye Varlık Fonu (TVF) Genel Müdürü Zafer Sönmez,
    THY'de yüzde 49,12'lik hisseye sahibiz. Bizim 1 tane bile THY hissesi satma planımız yoktur.
    Bunu net söylüyorum. Bunun anlaşılması lazım. Bu manipüle edilecek bir konu değildir.
    Yazılanların da art niyetli olduğunu düşünüyorum. dedi.

Reuters;
    Dört kaynağın Reuters'e verdiği bilgiye göre ,
    Türkiye'nin Varlık Fonu, koronavirüs salgınının neredeyse tüm uçuşları durdurduğu sırada ülkenin en çok etkilenen şirketlerinden biri olan bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları THYAO'ya acil fon sağlamak için görüşmelerde bulunuyor..
    net borcun yaklaşık 14 milyar dolar olmasının beklendiği yıl sonuna kadar ayda 350 milyon doları yakmayı(zarar) bekliyor.

Kime inanalım??

İGA
    2018 ve 2019 taksitleri ertelenmişti..
    2020 ve 2021 ödemeleri de ertelenecekmiş..(1,35 milyar EUR)

Gelen gelmiyor..Gidecek olan gidemiyor...!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Yıllardır birçok ulusal ve uluslararası projede çalıştım. Maaşım dışında bir yek kuruş haksız gelir elde etmedim. Pozisyonum gereği isteseydim çok rahat rüşvet alırdım ve alan çok kişi gördüm.

Bu bir kişilik ve yetiştirilme meselesi. Hırsızlığın ve rüşvetin normalleştirilmesi çok acınacak bir durum

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    mayo clnic texasta yoktur zaten..!!
    Link verdim .Texastaki Methodist hastanesi Mayo klinik ağının bir şubesidir.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://www.dmagazine.com/healthcare...linic-network/

https://localmd.net/Texas/Mayo-Clinic-3061938

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Dr musunuz?
    Süreç şöyle mi?

Patlıyınca kana karışıp doğru
    karaciğer e ordan da
    beyin merkezi sinir sistemi

Ordan da öte dünya mi?

Solunumu durduruyo
    Yanlış okumadıysam bi yerlerde
    doktor degilim abi makale okudum boyle diyordu. ace2 ye tutunup hucreye giriyor o hucreyi patlatip yayiliyor. ne kadar ace2 varsa o kadar tehlike. en sonunda tum akcigere yayilmis oluyor.
    merkezi sinir sistemiyle alakasi yok. en son asamadaki insanlar bile felc falan olmuyor.
    tabi bunlar benim derme catma toparladiklarim.
    uzman arkadaslar mutlaka vardir onlara danismak lazim.

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Hocam gayet normal degilmi?
    Mesela ben bir sosyal demokratım ve iktidarda olsam yandaşımın eş dost akrabamın cukkasini doldurmasını isterim ve yardımcı olurum.

Sadece ben değil elinde iktidar gücü olan her insan oğlu bunu yapar.
    Yapmam diyen yalan söyler. Bu çok net.

Dolayısıyla damat in bu yaptığını sorgulamak gereksiz.

Hele pek de başarılı olduğu söylenemeyecek bir ekonomi yonetimi uygulanırken..

Bu sorgulanmalı..
    Yanlış Dostum,
    Ben böyle bir hırsızlık ve onursuzluğa karşı olduğum için sosyal demokratım. Yoksa her dönemin adamı olurdum.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Arkadaş en azından açık sözlü.
    Ben mesela iktidarda olsam yolsuzluğa, rüşvete kim karışmışsa tüm mal varlığını hazineye devreder sonra 20 yıl yatırır ardından da vatandaşlıktan çıkarırım.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    doktor degilim abi makale okudum boyle diyordu. ace2 ye tutunup hucreye giriyor o hucreyi patlatip yayiliyor. ne kadar ace2 varsa o kadar tehlike. en sonunda tum akcigere yayilmis oluyor.
    merkezi sinir sistemiyle alakasi yok. en son asamadaki insanlar bile felc falan olmuyor.
    tabi bunlar benim derme catma toparladiklarim.
    uzman arkadaslar mutlaka vardir onlara danismak lazim.
    Tesekkür aslında sizin yazıyla remdesivir adlı ilacı kafada meç edip yazdım bende
    Cunki o ilaç yada aşı her neyse
    Sıtma hastalığı gibi karaciğere etki eden birşeyde ondan dolayı
    Yoksa kalkıp who dünya sağlık örgütü bile tam tanımlamıyor bunu
    Net bir akciğer iltihabından insanları götürüyor ifadesi de yok Ondan dolayı
    Yoksa bilinen etkileri içinde felç melç yok veyahutta şöyle bişeyde yok iyileşti iyileşmedi var Insan (dünya sağlık örgütü) bu kadar az detay verir ya ilginç durum deepweb e de girmiyoz nerden öğrencez?

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Tesekkür aslında sizin yazıyla remdesivir adlı ilacı kafada meç edip yazdım bende
    Cunki o ilaç yada aşı her neyse
    Sıtma hastalığı gibi karaciğere etki eden birşeyde ondan dolayı
    Yoksa kalkıp who dünya sağlık örgütü bile tam tanımlamıyor bunu
    Net bir akciğer iltihabından insanları götürüyor ifadesi de yok Ondan dolayı
    Yoksa bilinen etkileri içinde felç melç yok veyahutta şöyle bişeyde yok iyileşti iyileşmedi var Insan (dünya sağlık örgütü) bu kadar az detay verir ya ilginç durum deepweb e de girmiyoz nerden öğrencez?
    https://www.medicana.com.tr/saglik-r...ldirilmektedir.

Remdesivirin gerçekten coronavirüse karşı anlamlı bir faydası var mı, ciddi yan etkileri var mı?...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 657/999 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •