Sayfa 545/1043 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Aylık hisse paylaşımı yapmıyacağım daha bu topik haftalık için açılmıştı cizgimi aşmışım kusura bakmayın
    Sayın hocam benim gibi çok fazla aktif olamayıp sizin paylaşımlarınızı sürekli takip eden bir kitleniz var bu kararınız bizleri de üzer sizden bu zamana kadar hem çok şey öğrendik ve öğrenmeye de devam ediyoruz bunun içerisinde aylık listeleriniz de çok önemli yer tutuyor aylık listelerinizi de lütfen eklemeyi kesmeyin..

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : hmtdrsn; 04-10-2020 saat: 11:02.

2. Selamün aleyküm BRİSA için yorumlarınız nelerdir, dikkatimi çekti zamanında bayağı gitmiş, simdiki fiyati uygun gibi geldi bana malum önümüz kış lastik sezonu açılır Ytd Sizin fikirlerinizi merak ediyorum.

3. 3-4 kere bu forumda firmalarin temel verileri ile alakalı paylasimda bulunmak gafletine dustum kimse ciddiye bile almadi , daha sonra Müslüman mahallesinde salyangoz sattigimi farkettim burada teknik analiz konusuluyor ve bundan vazgeçtim... Burada kimse kimseye hisse onermiyor teknik olarak beklentilerini sunuyor ve kimse hisse pazarlamiyor alip almamak tamamen kendi kararimiz kendi adima burada yazilan her hissenin temel verilerine bilancolarina borclarina ozkaynaklarina bakip notlar aliyorum isime geleni uygun oldugumu düşündüğümü aliyorum gozden kacirdigim 3 hisseyi bu forumdan buldum ustune guzel paralar kazandım emegi gecen herkese teşekkür ederim.
    Anlatmaya calistigim herkesin kendi parasi kendi akli burada veya baska yerde konusulan soylenen hisseleri arastirip arastirmamak (frigo pak ornegi var borclarini ödeyemiyor batiyordu ben şirkete inandım hisselerini topladim 1e 4 para kazandim algicilardan batacak bu diyenlerden korka korka 1e 30 kazanma firsatini kacirdim ) alip almamak kendi kararidir ...
    bu veya baska platformlarda herkes herseyi baskasindan beklemesin kapina faaliyet raporuna bilancosuna baksin karari kendisi versin

Iyi hafta sonları

Ytd ...

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : investment34; 04-10-2020 saat: 13:37.

4. Değerli arkadaşlar temeli iyi olmayan bir hissenin tekniği de iyi olmaz. Örnek Bitcoin böyle bir para dolaşımda var mı? yok. Alanlara sadece temeline bakan arkadaşlar böyle bir para dolaşımda yok rasyosu, bilançosu yok mu diyecez hayır. Örnek teknik analizce Macd göstergesi sadece kendi başına yeterli mi değil bunun gibi hangi açıdan bakarsanız bakın ve yazın burada ben böyle bakıyorum yok temeli çok iyiy miş falan demeyin. tek açı olur. o zaman gidin petkim alın bim alın tupraş alın niye uğraşıyorsunuz ki anlamadım. Burada yazılan hisseler yorumdur, bakış açısıdır karar sizin.

5. Ekim ayında takipte olacağım hisseler: ALCAR, ALGYO, BRYAT, FMIZP, JANTS

ytd.

6. Yıl sonuna kadar güvenli liman isteyen arkadaşlara portföyümden hem sağlam hem primsiz

CEMTS
    VESBE
    AKGRT
    İSMEN
    ODAS
    PARSN
    INDES
    AKSEN

Herkese bol kazançlar dilerim...

Not : Kasım sonundan şubat başına kadar da sağlam temeli ve hikayesi olmayan hisseler dışında piyasada olunmamasını naçizane tavsiye ederim..Saygılar...

7. Çelik Hoca başta olmak üzere herkese çok teşekkürler..
    Kimisi teknik kimisi hikaye , herkes kendi bakış açısından bir şeyler paylaşıyor..
    Yani al sat denmiyor burada.
    Sadece takip listesi oluşturuluyor..
    Buradan herkes kendi araştırmasını da kendi yaparak , kendi süzgecinden geçirerek hisse işlemi yapıyordur...
    Sonuçta burada kötü niyetli bir paylaşım göremedim. Herkes kendince faydalı olmaya çalışıyor...

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Çelik Hoca başta olmak üzere herkese çok teşekkürler..
    Kimisi teknik kimisi hikaye , herkes kendi bakış açısından bir şeyler paylaşıyor..
    Yani al sat denmiyor burada.
    Sadece takip listesi oluşturuluyor..
    Buradan herkes kendi araştırmasını da kendi yaparak , kendi süzgecinden geçirerek hisse işlemi yapıyordur...
    Sonuçta burada kötü niyetli bir paylaşım göremedim. Herkes kendince faydalı olmaya çalışıyor...
    aynen katılıyorum.

Sayfa 545/1043 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •