Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
Erdoğan: Salgın sürecinde sağlık sistemimiz takdire şayan bir farklılık ortaya koydu. Türkiye, güçlü duruşu sayesinde geleceğine güvenle bakabilmektedir
Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
Erdoğan: Salgın sürecinde sağlık sistemimiz takdire şayan bir farklılık ortaya koydu. Türkiye, güçlü duruşu sayesinde geleceğine güvenle bakabilmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Türkiye'nin karşısında kim varsa onunla birlikte olmayı hayatlarının tek gayesi haline getirmiş bir kesim var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan: Hastane açarız, beğenmezler. Fabrika açarız, kulp takarlar, Yol, otoyol, metro açarız burun kıvırırlar.
Erdoğan: ‘‘Daha önce okul öncesi ve birinci sınıflarda yüz yüze eğitimi sınırlı şekilde başlatmıştık. İlkokul birinci sınıfların yanında 2-3-4. sınıflarda da yüz yüze eğitimi başlatıyoruz.’’
Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, paylaştığı Twitter mesajında, Pazartesi sabahı Corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.
Türkiye'de son 24 saatte 1603 semptom gösteren yeni koronavirüs tanısı konuldu, 57 kişi hayatını kaybetti
Yer İmleri