Sayfa 254/1002 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Kabine toplantısı sonrası Erdoğan açıklama yapıyor

Erdoğan: Salgın sürecinde sağlık sistemimiz takdire şayan bir farklılık ortaya koydu. Türkiye, güçlü duruşu sayesinde geleceğine güvenle bakabilmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Türkiye'nin karşısında kim varsa onunla birlikte olmayı hayatlarının tek gayesi haline getirmiş bir kesim var

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan: Hastane açarız, beğenmezler. Fabrika açarız, kulp takarlar, Yol, otoyol, metro açarız burun kıvırırlar.

Erdoğan: ‘‘Daha önce okul öncesi ve birinci sınıflarda yüz yüze eğitimi sınırlı şekilde başlatmıştık. İlkokul birinci sınıfların yanında 2-3-4. sınıflarda da yüz yüze eğitimi başlatıyoruz.’’

Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, paylaştığı Twitter mesajında, Pazartesi sabahı Corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Türkiye'de son 24 saatte 1603 semptom gösteren yeni koronavirüs tanısı konuldu, 57 kişi hayatını kaybetti

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Hastane açarız, beğenmezler. Fabrika açarız, kulp takarlar, Yol, otoyol, metro açarız burun kıvırırlar.
    Şu açtıkları Fabrika'nın adresini verseler de ,Hayırlı olsun ziyaretine gitsem..!.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Şu açtıkları Fabrika'nın adresini verseler de ,Hayırlı olsun ziyaretine gitsem..!.
    Gazi Antepte 300 tane var ya .Seç birini.
    Göbelts yalan ne kadar büyükse inanan o kadar çok olur demiştir.

Sayfa 254/1002 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •