Kabine toplantýsý sonrasý Erdoðan açýklama yapýyor
Erdoðan: Salgýn sürecinde saðlýk sistemimiz takdire þayan bir farklýlýk ortaya koydu. Türkiye, güçlü duruþu sayesinde geleceðine güvenle bakabilmektedir
Kabine toplantýsý sonrasý Erdoðan açýklama yapýyor
Erdoðan: Salgýn sürecinde saðlýk sistemimiz takdire þayan bir farklýlýk ortaya koydu. Türkiye, güçlü duruþu sayesinde geleceðine güvenle bakabilmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan: Türkiye'nin karþýsýnda kim varsa onunla birlikte olmayý hayatlarýnýn tek gayesi haline getirmiþ bir kesim var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan: Hastane açarýz, beðenmezler. Fabrika açarýz, kulp takarlar, Yol, otoyol, metro açarýz burun kývýrýrlar.
Erdoðan: ‘‘Daha önce okul öncesi ve birinci sýnýflarda yüz yüze eðitimi sýnýrlý þekilde baþlatmýþtýk. Ýlkokul birinci sýnýflarýn yanýnda 2-3-4. sýnýflarda da yüz yüze eðitimi baþlatýyoruz.’’
Beyaz Saray Sözcüsü Kayleigh McEnany, paylaþtýðý Twitter mesajýnda, Pazartesi sabahý Corona virüsü testinin pozitif çýktýðýný açýkladý.
Türkiye'de son 24 saatte 1603 semptom gösteren yeni koronavirüs tanýsý konuldu, 57 kiþi hayatýný kaybetti
Yer Ýmleri