Sayfa 915/1078 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Turuncu kanal içerisinde kaldığımız müddetçe,1153 üzeri 1160-1168 ve 1190 seviyeleri takip edilebilir.

3. Dün bunuda ekleyecektim gözümden kaçmış, 13.55 üzerinde kalmayı başarırsa fibo seviyeleri takip edilebilir.

Ben de grafikleri güncelleyeyim:

Şimdilik bir sıkıntı yok. Eski dirençler yine direnç olarak kendisini gösterebilir ama artık bu defa kırması lâzım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Ben de grafikleri güncelleyeyim:

Şimdilik bir sıkıntı yok. Eski dirençler yine direnç olarak kendisini gösterebilir ama artık bu defa kırması lâzım...
    Şimdi durup dururken iş çıkartma diyebilirsiniz. Deme hakkınız var tabi Ama sanki bir anket yapsak durum farklı olabilir diye düşünüyorum.Sadece düşünüyorum. Hani bizim eski sitede bir uygulamamız vardı üstadım. Onu tekrar faaliyete almayı düşünüyor musunuz?
    Sadece sordum..
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Şimdi durup dururken iş çıkartma diyebilirsiniz. Deme hakkınız var tabi Ama sanki bir anket yapsak durum farklı olabilir diye düşünüyorum.Sadece düşünüyorum. Hani bizim eski sitede bir uygulamamız vardı üstadım. Onu tekrar faaliyete almayı düşünüyor musunuz?
    Sadece sordum..
    Hangisinden bahsediyorsun?

Daha fazla bilgi verirsen anlayabilirim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    grafikleri diyordum üstadım.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    grafikleri diyordum üstadım.
    Grafikleri artık paylaşamıyorum. İşi uzun ve zaman alıyor...

O 'nun yerine platform var orada grafikler 15 dk. gecikmeli ve canlı olarak mevcut...

Sadece Mavi/Yeşil Osilatör orada yok. Bu da işe yarayan bir gösterge. Fakat oraya adapte edemeden platform kodlaması yarım kaldı. Hatırlarsan rahatsızlanmıştım. Sonrası olmadı mâlesef...

Sen sana lâzım olan hisseyi bana yaz ben sana Canlı Link gönderirim...

Bir zamanlar paylaştım ama ilgi görmeyince sadece isteyenlerle paylaşıyorum...

Örnek:

PETKM Canlı Grafikleri...

Sayfa 915/1078 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •