Sayfa 397/657 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon
Arama sonucu : 5251 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: AKBNK - Akbank T.A.Ş.

1. [QUOTE=KIZILDAG;4817580]Bist30 en fakir endeks olarak kaldı, içinde bir kaç senet BİST30 dan bir tık fazla gelir elde etti. Tabiki fakirlik göreceli bir kavram. 1298 önemli bir rakam. Yarın bu rakamın ekseninde izlemek lazım,çok fazla oyalanması arzu edilen bir durum değil .[/QUOTE

umut fakirin ekmeği ve enson terkedilecek şeydir.

2. 1 aylık takaslarda göze çarpan Akbank, yabancının tercih ettiği ikinci şirket ve koca listede tek banka olması. Bunu hemen süper iyi bir gelişmeye yormak yanlış olur, daha mütevazi yorum ise, önceki dönemlerde aşırı yabancı satışı yerini diğer sektör ortalamalarına yakın yabancı rakamına getirmek için konsolide olması şeklinde yorumlamak doğru olabilir.

3. Ne geçilmez 5.24 müş... Günlerdir aynı yerlerde dolan dur.

4. Türkiye cumhuriyeti tarihinde bankacılık sektörüne böylesine azılı bir düşman gibi pranga takan bir hükümet varken bazı yatırım kurumlarının model poretföyüne akbank ve garantiyi eklemesi akıl tutulması değilde nedir?mal kitlemek için OLSA GEREK SANIRIM..TEMETTÜYÜ YASAKLA SONRA UYDURUK bir deli şaçması mesabesinde rasyo ile ceza yazmak için BDDk yı bankaların başına bekçi köy.küçük bir sapmada bas 150 milyon cezayı ye babam yeee. zehri zıkkım olsun yiyin aksırıncaya tıksırıncaya kadar yiyin....gözünüzü toprak doyuracak unutmayın. inşallah bu dünyadada acıların en büyüğünü yaşarsınız.......

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Elliot analiz sistemi yada sayım sistemi. Sayım derken 1 den 5 kadar sayıyor karar veriryor 6 yada 7 saydıklarını görmedim ve son 2 yıldır sayımlar her zaman patlatıldı. Aşağıda bir alıntı var bu işe gönül veren analist bir arkadaşın yazısı. Bakalım bu hafta borsada bizleri neler bekliyor. Şahsen ben fiyata bakmayı ve karar vermeyi tercih ediyorum. Etiketlemeye şelale yazmayı unutmamış......: (Duydunuz mu zilin sesini trump ky ye tepeden son gelgel cagrısını yapıyor.kendi ky sına mal kitlemek icin abd acılısını beklediler yıkmak icin .tabi haklılar büyük para orda.sarhosluk tepesindeyiz.Şelale...#bist100 #xu100 #borsaistanbul #BORSA #endeks) .......bence endeks üzerinde bir emek var, az az oluşan yabancı girişi de umut vermeye devam edecektir.
    PAZARTESİ GÜNÜ BUNU YAZMIŞIM, dün kısmen düzeltme ile geçti, 5,27 üstü güzel rakam olurdu ama vermedi. Başımdan gecen ufak bir olayı anlatayım. 7,40 dan teknosa aldım, 50 bin lot. tekno 7,50 oldu satmadım, 7,45 de verdim, senet 6,96 liraya çok hızlı düştü, 7 liradan tekrar aldım ama bu kez az aldım. ilk tavanda verdim, şimdi tekno üçüncü tavanı yapıyor. Akbank gibi bir senette 3 tavan görmek zor ama 3 taban görmek kolay.

Neyise konumuza dönelim. Endeks Eliiot sayımcılarının yazdığı gibi dün gevşedi, elliotcular diyor ki bugün yarın yükseliş sonra 90 binlere iniş var. Olur olmaz bilmiyorum. Ama ben akbankta o bomba haberi 1 yıl beklemeye devam edeceğim. Tahminen 1 yıl sürmez usulen 1 yıl diyelim.

6. Hisse senetlerinde temettü olmadığı için Bist30 yürümüyor, bu net. Devlet temettünün önünü acarsa yada bankalar bist30 temettü ödeyeceğiz derse bist30 yürür. Diğer küçük senetler neden yürüyor. Önceden malı topluyor, şayet sende toplarsan o mal gitmez, mutlaka onlar almalı, sonra bir hikaye yada bir haberle 1-2 milyon tl ile senet tavan yapıyor, alırsan taban yapıyor, mantık bu. Yani hem o alsın, hem sen al, sonrada gel en yüksekten sat bu malesef olmuyor. Tali küçük senet hareketleri bir süre sonra duracaktır. Bunu kestirmek zor.

7. bist30 la borsa ile endeks ile bankacıl sektörü ile veya sabancı holding ile işimiz yok, akbanka özel gelişmeler ve haberler beklemeye devam ediyoruz. ama bugün gelir ama 6 ay sonra gelir. o kadarını bilemeyiz.

8.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Hisse senetlerinde temettü olmadığı için Bist30 yürümüyor, bu ner. Devlet temettünün önünü acarsa yada bankalar bist30 temettü ödeyeceğiz derse bist30 yürür. Diğer küçük senetler neden yürüyor. Önceden malı topluyor, şayet sende toplarsan o mal gitmez, mutlaka onlar almalı, sonra bir hikaye yada bir haberle 1-2 milyon tl ile senet tavan yapıyor, alırsan taban yapıyor, mantık bu. Yani hem o alsın, hem sen al, sonrada gel en yüksekten sat bu malasef olmuyor. Tali küçük senet hareketleri bri süre sonra duracaktır. Bunu kestirmek zor.

hükümet büyük şirketlerin biriken temettülerini emniyet subobu gibi hapsediyor uygun bir zamanda bu biriken paraları hazineye aktarmak için bir cumhurbaşkanlığı kararnamesi kafidir.bunu yapacak mı ilerde göreceğiz.şahsi görüşüm şudur ki bunu çok kolay yapabilirler inşallah yanılırım. dolar varsın yükselsin dolarlamı maaş alıyorsunuz diyen bir zihniyet neler yapmaz neler....?ALLAH BU MİLLETE ACISIN .MERHAMETİNDEN MAHRUM ETMESİN.

Sayfa 397/657 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •