Sayfa 776/999 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Sanki doları alıp, düşenleri toplamaya çalışıyor birileri...artık dolartl likiditesi düşük olduğu için oyuncak olarak kullanılıyor olabilir. Mesela böyle böyle borsayı yükseltip, dolartl yi 7,7 nin altına basıp gelene geçene hisseleri devretmek çok kolay olurdu. 100 milyon dlarla bu oyun çok rahat oynanırdı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çin'de bir fabrikayı satmış, bir süre dışarıdan iş verecekmiş. İç piyasada pazar payı %50 olmuş.

BIM, A101 Keysmart, Altus vs beyaz eşya satıyor.

Beyaz eşyada durum nispeten iyiymiş.

Vestel pek beğenilmiyor, ARCLK alınıyor olabilir.
    Vestel nasıl beğenilmiyo gözünü seveyim 5-6 yıl önce 1.5 liradan alıp satıyoduk hisseyi uçtu uçtu

3.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Vestel nasıl beğenilmiyo gözünü seveyim 5-6 yıl önce 1.5 liradan alıp satıyoduk hisseyi uçtu uçtu
    Arçelik çok eski bir firma. Zamanında Arçelik triportörler vardı. Çok kriz görmüş devam ediyor.

Hala yürüyen var demek ki.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

5. bilgi güçtür efendim herkes bilinçlensin düşünceniz sadece ben bileyim başkası bilmesin olursa bu ülke forum her neyse bir adım bile ilerlemez

6. ConSesSus bayım bu garan alına dedin ama gitmiyor.. kıçına kıçına depük ister mi kalkmak için.
    ya da ünlü nün satışlarını mı beklicez hareket için ?

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sanki doları alıp, düşenleri toplamaya çalışıyor birileri...artık dolartl likiditesi düşük olduğu için oyuncak olarak kullanılıyor olabilir. Mesela böyle böyle borsayı yükseltip, dolartl yi 7,7 nin altına basıp gelene geçene hisseleri devretmek çok kolay olurdu. 100 milyon dlarla bu oyun çok rahat oynanırdı.
    Çok belli etmişti bugün!!!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Hazine ve Maliye Bakanlığı:
    -Nakit dengesi Eylül'de 30,82 milyar TL açık verdi
    -Faiz dışı denge Eylül'de 16,41 milyar TL açık verdi
    -Nakit dengesi Ocak-Eylül'de döneminde 140,7 milyar TL açık verdi
    -Faiz dışı denge Ocak-Eylül'de döneminde 47,02 milyar TL açık verdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 776/999 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •