Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1. Yazı-tura'da bile kazanamiyorum...
    622 milyon ne yahu !!!!
    Bunlar ne yapmak, nereye varmak istemektedir ???
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Milli Piyango'nun yaptığı çekilişlerde 1-49 arasındaki rakamlarda 6 tutturma ihtimali 14 milyon birdi. Şimdi ise 1-90 arasındaki rakamlarda 6 tutturma ihtimali 622 milyonda bir. Yani neredeyse imkansız. Büyük ikramiye vatandaşa çıkmıyor hep kasaya kalıyor. 28. çekilişte 6 tutturan olsa 67 milyon 518 bin lira alacaktı. 29. çekilişte ise büyük ikramiye 68 milyon 79 bin lira oldu. 561 bin lira eklenmiş.

Tam enayilik oynamak...
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı

08/10/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;

Benzinde 16,
    Motorinde 23 KRŞ/LT

pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Yazı-tura'da bile kazanamiyorum...
    622 milyon ne yahu !!!!
    Bunlar ne yapmak, nereye varmak istemektedir ???

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazı turada kazanamamanızın sebebi, paranın iki yüzünün eşit ağırlıkta olmaması ve her çevirişte uygulanan ivmenin döndürme hareketinin, havadaki nemin akımın aynı olmaması ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 265/1002 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •