Merkez bankasý faiz kararý bekleniyor
Merkez bankasý faiz kararý bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB bir hafta vadeli repo faiz oranýný 200 baz puan artýrdý, %17,00 (Beklenti %16,50, Önceki %15,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB: Küresel ekonomiye dair veriler üçüncü çeyrekte baþlayan kýsmi toparlanmanýn devam ettiðine iþaret etmektedir. Ancak, aþýya dair olumlu geliþmelere karþýn, son dönemde artýþ gösteren Covid-19 vakalarý nedeniyle küresel ekonomiye iliþkin belirsizlikler devam etmektedir
TCMB: Diðer yandan, salgýn döneminde saðlanan yüksek kredi büyümesinin birikimli etkileriyle güç kazanan iç talep cari iþlemler açýðýný artýrmaktadýr
TCMB: Ýç talep koþullarý, döviz kuru baþta olmak üzere birikimli maliyet etkileri, uluslararasý gýda ve diðer emtia fiyatlarýndaki yükseliþ ve enflasyon beklentilerindeki bozulma, fiyatlama davranýþlarý ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam etmektedir
Hani faiz artmazdý.
Niye biz bunlarý yaþadýk.
135 milyar dolar kimlere verildi?
Eksi rezervi bile bile nasýl yaptýnýz.
Kamu dolarý hala kullanýyormu?
Ýhracat yapmak için ithalata gebemiyiz?
Tarýmý ithal ediyormuyuz?
Enflasyon gerçekleri yansýtýyormu?
Faiz bayagý bir zaman kalýcý kalacak lakin yabancýlar yüklü dalýþ yapmadýklarý sürece dolarýn yönü belli.
Tansu diretti sonu hüsran.
Buda diretti sonumuz tümden batýk.
Borcumuz yoktu lakin 70 cente mühtaçtýk.
Þimdi peki ne durumdayýz?
Borcumuz var içerdeki iþler içinde tahaütlerimiz var dolarlý artý eksi 49 milyar dolarda rezerv daha artý durumlarda ürettiðimiz bazý mallarýda ithal eder olduk.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Birileri derki bizim iþimizde gücümüzde bu memleket.
Tabiiii canýmmm
Neden?
Çünkü dýþarda çalýþtýrmazlar iþ vermezler böyle kayyyyymaklý tahminim.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
EEEEE.. þimdi ne olacak ?
bist her türlü fiyatlamayý HOVARDACA ( BENCE ) fiiyatladý uzun süredir.. neym,iþ...USD BAZINDA bist hala ucuzmuþ...teknik olarak doðru..da..nereye kadar gidebilecek..
gerçek olan þu ki YABANCI MALDA...son zamanlarda ciddi alýþlar yyaptýlar. gerek ülkenin gerekse dünyanýn konjonktürü dha da
gitmeye uygun..
tercihiniz yapýn ona göre ..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri