Sayfa 788/999 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,297 - 6,304 arası.

Konu: Viop - XXV

1. Turgut Özal ben bir şey yapmadan önce kamuoyu oluşturuyordum solculardan itiraz gelince doğru olduğuna ikna olup yapıyordum diyordu.

Bence aynı mantık devam ediyor.

>>>>>

"Ben bir icraat yapacağım zaman sol kafaların yazdıklarına bakarım. Eğer hiç sesleri çıkmıyorsa o projeyi yapmam, rafa kaldırırım. Yarısının sesi çıkmıyor, yarısının sesi çıkıyorsa o projeyi yeniler, öyle yaparım. Eğer bütün solcular projeyi engellemek için yaygara yapıyorsa hiç kimseyi dinlemem, o projeyi aynen yapar ve bitiririm. Çünkü o proje memleket için hayırlara vesiledir."
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by blackburn Yazıyı Oku
    Bilerek mi yapiyor bu yanlışları bu adam
    Ortada yapılan bir yanlış yok, bilinçli bir hareket var. Daha fazlasını yazmak ta mümkün değil ileri demokraside.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanlığı:
    -Nakit dengesi Eylül'de 30,82 milyar TL açık verdi
    -Faiz dışı denge Eylül'de 16,41 milyar TL açık verdi
    -Nakit dengesi Ocak-Eylül'de döneminde 140,7 milyar TL açık verdi
    -Faiz dışı denge Ocak-Eylül'de döneminde 47,02 milyar TL açık verdi
    Ekonomi çok iyi çok.

şey 10 olurda sonra 9 a düşerse
    düşürdük deriz.
    elimizde ya...

4. 2001 krizinde dolar borçlu yakalandım...dolmuş parasını bakkaldan borç alarak gideceğimiz yere gidiyorduk... şimdi hanım kızın yanında git gel 1000 km.lik yol.....gel beni al diyor.... tabi ya. nerelerden nerelere....

araban olmasa nasıl gidecen.

NOT: KORONA etken tabi bu isteğe.
    İnanılmaz Dediğiniz Hisse, Gün Gelir; Dayanılmaz Olur.
    FORMDA YAZDIKLARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

5. Arz talep işi oto piyasası. Şu an araba yok diye pert araba alıyor insanlar.
    Normalde tamponda çizik var diye araba almayan gidip sıfır alan insanlar ne hale geldi

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Turgut Özal ben bir şey yapmadan önce kamuoyu oluşturuyordum solculardan itiraz gelince doğru olduğuna ikna olup yapıyordum diyordu.

Bence aynı mantık devam ediyor.

>>>>>

"Ben bir icraat yapacağım zaman sol kafaların yazdıklarına bakarım. Eğer hiç sesleri çıkmıyorsa o projeyi yapmam, rafa kaldırırım. Yarısının sesi çıkmıyor, yarısının sesi çıkıyorsa o projeyi yeniler, öyle yaparım. Eğer bütün solcular projeyi engellemek için yaygara yapıyorsa hiç kimseyi dinlemem, o projeyi aynen yapar ve bitiririm. Çünkü o proje memleket için hayırlara vesiledir."
    işte çöküş dediğimiz şeyin başlangıcı bu adam..ekonomik anlamda değil her anlamda..
    ülke kültürel olarak çökmüştür..ahlak / edep ve haya kavramları ortadan kaldırılmış , kültürel erozyon bu adamla birlikte başlamıştır..
    ülkenin en büyük sorunu budur ; inanılmaz bir yozlaşma içinde ülke, para işi halledilir lakin daha büyük sorunlarımız var bence..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    işte çöküş dediğimiz şeyin başlangıcı bu adam..ekonomik anlamda değil her anlamda..
    ülke kültürel olarak çökmüştür..ahlak / edep ve haya kavramları ortadan kaldırılmış , kültürel erozyon bu adamla birlikte başlamıştır..
    ülkenin en büyük sorunu budur ; inanılmaz bir yozlaşma içinde ülke, para işi halledilir lakin daha büyük sorunlarımız var bence..
    Doğru sıralama, bence.
    1. Menderes
    2. Özal (Evren)
    3. ........

sol ve solcu ,eğilimli ,fikren yakın isimler demisken ;
    bu ülkedeki en fanatik AKP'li ;
    deniz baykal 1 numara, şu anki başkan ise 2 numaradadir..bazen ben 1 olacağım diye kendini yırtıyor mevcut chpli basgaan..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 788/999 İlkİlk ... 288688738778786787788789790798838888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •