Originally Posted by
şahit
Uzun bir ara bakayım.
Eski haber aklıma geldi.
>>>>>>
27.06.2002
Özel sektörün önde gelen temsilcilerinin biraya gelerek oluşturduğu İş Çevresi Grubu, yaklaşık 2 ay aradan sonra İstanbul'da toplandı. 2.5 saat süren toplantının ardından, ilk kez grubun üyeleri basın mensuplarına toplu halde poz verdi. Toplantıya Mehmet Emin Karamehmet katılmadı.
Garanti Bankası'nın Maslak'taki genel merkezinde, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, bir bankası Fon'a devredilen, bir bankasında da yönetim hakkını kaybeden Çukurova Grubu'nun patronu Mehmet Emin Karamehmet'in katılmaması dikkat çekti. Toplantıda, TÜSİAD Başkanı Tuncay Özilhan da bulunmadı.
Toplantıya, Rahmi Koç, Sakıp Sabancı, Bülent Eczacıbaşı, Aydın Doğan, Ali ve Ömer Sabancı, Tuğrul Kudatgobilik, Ömer Dinçkök, Hüsamettin Kavi, Ersin Özince, Rifat Hisarcıklıoğlu, Coşkun Ulusoy, Refik Baydur ve Mehmet Emin Yalçındağ katıldılar.
İş Çevresi Grubu'nun son toplantısı 1 Mayıs 2002'de TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın evsahipliğinde yapılmıştı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri