Originally Posted by Webster Silmesin ustadim Bende ilk basta gicik oluyordum ama zamanla sevmeye basladim Ama bakın sizin ne kadar sıkı takipçinizim. Arkadaş şöyle bir şey çıkıyor nedir bu der demez teşhisi koydum. O çıkan şey sizin hüdaverdiydi. Bütün verileriniz hafızamda
Originally Posted by myfinans Ama bakın sizin ne kadar sıkı takipçinizim. Arkadaş şöyle bir şey çıkıyor nedir bu der demez teşhisi koydum. O çıkan şey sizin hüdaverdiydi. Bütün verileriniz hafızamda Evet ustadim ben bile anlamadim
Yarin yaradan allah askina tekbirle ilk tcd girisimi yapmayi planliyorum
Aft arti 3 cepte
Originally Posted by Webster Yarin yaradan allah askina tekbirle ilk tcd girisimi yapmayi planliyorum Penguene baktınızmı Sakatlık yaratırmı
Originally Posted by myfinans Penguene baktınızmı Sakatlık yaratırmı Penguen Las Vegas kağıdı hocam benim araştırdığım kadarıyla. Şahsım adına fazla yaklaşmama taraftarıyım.
Originally Posted by Foçabeyi Penguen Las Vegas kağıdı hocam benim araştırdığım kadarıyla. Şahsım adına fazla yaklaşmama taraftarıyım. TCD'de bol miktarda varmışta onun için dedim. Son dönem getirisi de ondan kaynaklanmıiş.
Originally Posted by myfinans Dolar 5,80 hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Bugün olanlar feyk hareketler. Yutarmıyız biz. Klavyede eliniz sürçtü galiba.
Forum Rules
Yer İmleri