Originally Posted by Webster Silmesin ustadim Bende ilk basta gicik oluyordum ama zamanla sevmeye basladim Ama bakýn sizin ne kadar sýký takipçinizim. Arkadaþ þöyle bir þey çýkýyor nedir bu der demez teþhisi koydum. O çýkan þey sizin hüdaverdiydi. Bütün verileriniz hafýzamda
Originally Posted by myfinans Ama bakýn sizin ne kadar sýký takipçinizim. Arkadaþ þöyle bir þey çýkýyor nedir bu der demez teþhisi koydum. O çýkan þey sizin hüdaverdiydi. Bütün verileriniz hafýzamda Evet ustadim ben bile anlamadim
Yarin yaradan allah askina tekbirle ilk tcd girisimi yapmayi planliyorum
Aft arti 3 cepte
Originally Posted by Webster Yarin yaradan allah askina tekbirle ilk tcd girisimi yapmayi planliyorum Penguene baktýnýzmý Sakatlýk yaratýrmý
Originally Posted by myfinans Penguene baktýnýzmý Sakatlýk yaratýrmý Penguen Las Vegas kaðýdý hocam benim araþtýrdýðým kadarýyla. Þahsým adýna fazla yaklaþmama taraftarýyým.
Originally Posted by Foçabeyi Penguen Las Vegas kaðýdý hocam benim araþtýrdýðým kadarýyla. Þahsým adýna fazla yaklaþmama taraftarýyým. TCD'de bol miktarda varmýþta onun için dedim. Son dönem getirisi de ondan kaynaklanmýiþ.
Originally Posted by myfinans Dolar 5,80 hedefine doðru emin adýmlarla ilerliyor. Bugün olanlar feyk hareketler. Yutarmýyýz biz. Klavyede eliniz sürçtü galiba.
Forum Rules
Yer Ýmleri