Ilkokulda 2 gün 12 saat yüz yüze // 1-2-3-4-8. Sınıfta haftada 2 gün toplam 12 ders saati olacak
okul öncesinde 5 gün yüz yüze // haftada 5 gün ve günde 6 saat yüz yüze eğitim yapılacak
Ilkokulda 2 gün 12 saat yüz yüze // 1-2-3-4-8. Sınıfta haftada 2 gün toplam 12 ders saati olacak
okul öncesinde 5 gün yüz yüze // haftada 5 gün ve günde 6 saat yüz yüze eğitim yapılacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Spk bülteni :
https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=62
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ankara’da hücre evinde yakalanan Fetö firarisi iki eski emniyet müdürü Cemil Ceylan ve Hüsrev salman tutuklandı
Günaydın kafe
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in bugün Bakanlar Kurulu'nu toplayarak, artan koronavirüs vakaları karşısında Madrid'de olağanüstü hal ilan edilmesini isteyeceği bildirildi
İngiltere'nin baş tıbbi yetkilisi Chris Whitty, 130'dan fazla parlamentere yaptığı sunumda, karantina ve tecrit tedbirlerine 6 ay daha ihtiyaç olabileceğini söyledi
Aydınlık Günler TÜRKİYE.
Uydurulmuş Tarih Filmlerini severek izleyen Osmanlı Oğlanları (!) ,Sizlerin de gözü aydın.1.Dolarınız :8.TL Oldu..!.
Yer İmleri