Sayfa 855/999 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hepimizin hayali böyle bir ev..bakalım bu forumdan çıkacak mı..
    şimdi diyeceklerki ulaşamayacağı ciğere mındar derler...

hiç boğaz kenarında bir evde veya otelde kaldınız mı?

kalın ondan sonra yorum yapın...

ben kaldım.... gecenin sessizliğinde o geçen büyük gemilerin motorunun sesini bile içinizde hissediyorsunuz...

benim hayalim çekmeköy mayavera...

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hepimizin hayali böyle bir ev..bakalım bu forumdan çıkacak mı..
    Ben istanbul gidince baltalimanı polisevinde kalıyorum abey manzara aynı sayılır oyna devam hahahahaha

3. Vadeli Pastada Teb sürekli long kapatıyor buna rağmen hala düşüş başlamıyor. Artık pastanın hiç anlamı kalmadı

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben istanbul gidince baltalimanı polisevinde kalıyorum abey manzara aynı sayılır oyna devam hahahahaha
    halen duruyor mu sattılar mı bilmem odanın penceresinden salla oltayı çek istavriti lüferi öyle bi yerdi bilmem duruyor mu
    bir halt olacağı yok.

5. Duruyor ama önündeki restoranda eskiden rakı veriyorlardı rakı olmayınca esprisi kalmadı pek. Maça filan gideceğim zaman yakın oluyor yeri ama yer bulunmuyor zaten kaç yıldır gitmiyorum konstantiniyyeye
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    halen duruyor mu sattılar mı bilmem odanın penceresinden salla oltayı çek istavriti lüferi öyle bi yerdi bilmem duruyor mu
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Şeye balyoz inmiş mi?

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Yapacakları hiç bir şey yok. Bu saatten sonra eurobond ihraç edecekler mevduat faizini artıracaklar. Sonrada bu ulkeye gram muhabbetleri varsa ekonomiden ellerini ayaklarini cekecekler. Işın ehli insanları ekonomiye atayacaklar. 2023 e kadar yada secim ne zaman yapılacaksa o zamana kadar toplumun güvenini kazanmış ekonomistler geçiçi ulusal ekonomi bakanlığı altında kararlara yon vermeli. Yoksa 8 9 10 buralar bile çok ucuz olacak. Bu yıkımı bu ülke kaldıramaz. Iso 500 deki şirketler 320 milyar tl kur farkı zararı yazacak.
    o şirketler borcu odeyemezse ne olur..?
    gelir birileri üstüne çöker değil mi..?
    kim çöker peki , doları olanlar..
    wuhanda pek çok iyi firma el değiştirdi corona ayağına..belki doların yükselişi ile firma borçları arasında korelasyon vardır..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

mk fakiri de çıkmış akıl veriyor Sabancı'ya..
    böyle bi ülke olduk işte..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Sayfa 855/999 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •