Sayfa 312/1002 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1. Oz dogma gardasim degil emme verdigim yetkiye ihanet etdi, Gercek susluman da yalan soyler?

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Üretim ve dağıtım noktalarını kontrol etmek.

Dolar'a ihtiyaç duymamak.

Bir halleri ve marketleri halledemedi diyeceğimde maskeyi halledemiyenden neyi bekliyoruz.

Tarladan 50krş alan market halede girmeden tezgahta 5 TL ye gömüyor.

Ekonomiyi yönetenlerin ekonomiden, ticaretten zerre kadar anlamadıkları "maske" olayından belliydi.

Bugün her yerde 83 milyonun takmak zorunda olduğu VE TAKTIĞI ve 0.50 kuruşa (ki fiyata kdv, son satıcı karı, aracı-üretici karı dahil olarak) satılan bir maskenin satışını sınırlayıp 4-5 TL ye sattıracak piyasa oluşturanların kim bu işten anladıkları iddia edebilir.

Bir şeyden anlamak için O DİSİPLİNE AİT EN AZINDAN LİSANS DÜZEYİ EĞİTİM ALMAK lazımken, koca ülkenin ekonomisi nasıl idare edilir?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Medya kontrolüne güzel bir örnek.

Economist dergisi, Türkiye'nin Dağlık Karabağ çatışmasındaki rolüne ilişkin bir haber yayımladı.

“Destek sadece sözde kalmadı. Türkiye'nin yüzlerce Suriyeli paralı askeri Azerbaycan için savaşmak üzere gönderdiğine dair kanıtlar artıyor. Sosyal medyada cephe hattındaki Suriyelilerin videoları dolanıyor. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, çatışmalarda şimdiden 72'sinin öldüğünü söylüyor. Paralı askerlerin kullanımı,

——-Azerbaycan'ın 30 yıl önce kaybettiği ve etnik Ermenilerin yaşadığı ufak, dağlık bölge için gençlerini seferber etmekte zorlandığına işaret ediyor. Ermenistan'da, tersine, her yaştan erkek, askeri geçmişleri olmasa bile harekata katılmak için yazılıyor."——-

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-54473318

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Ekonomiyi yönetenlerin ekonomiden, ticaretten zerre kadar anlamadıkları "maske" olayından belliydi.

Bugün her yerde 83 milyonun takmak zorunda olduğu VE TAKTIĞI ve 0.50 kuruşa (ki fiyata kdv, son satıcı karı, aracı-üretici karı dahil olarak) satılan bir maskenin satışını sınırlayıp 4-5 TL ye sattıracak piyasa oluşturanların kim bu işten anladıkları iddia edebilir.

Bir şeyden anlamak için O DİSİPLİNE AİT EN AZINDAN LİSANS DÜZEYİ EĞİTİM ALMAK lazımken, koca ülkenin ekonomisi nasıl idare edilir?
    Şubat ayında 25 kurula satılan maskeye 1 tl üst limit koyup %300 zamlı satılmasını devletv eliyle sağlamakta ayrı marifet
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Oz dogma gardasim degil emme verdigim yetkiye ihanet etdi, Gercek susluman da yalan soyler?
    Nerdesin Hoca'nim sen ?

Firarini verdim haberin olsun..

Oraya hiç bakmıyorum dedik ya, hem siz maaşınızı dolar gaymeylen mi alıyorsunuz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Oraya hiç bakmıyorum dedik ya, hem siz maaşınızı dolar gaymeylen mi alıyorsunuz?
    Ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 312/1002 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •