Originally Posted by Webster Onurum mesarifler artiyor Eve jakuzi taktirdim 15 k ya P.tesi tavan yapacak birseyler buluver üstad bugün cok yoruldum yine pazar günü ancak aksam eve gelirim izmirden calisirim 11-12 gibi öyle
nefretin değil,sevginin hüküm sürdüğü,iyiliğin ana dilimiz oldugu insanlar olursak dünyayı güzellik kurtarır!
Originally Posted by Webster Kalkinma bankasindedigin su dotunu kaldiramayan hani regal ustadi aylardir meleten tskb midir odabasi odabaşı neden bahsediyor bilmiyorum ama TSKB GYO, yüzde 66 oranında bedelli için harekete geçti
Originally Posted by regal1 odabaşı neden bahsediyor bilmiyorum ama TSKB GYO, yüzde 66 oranında bedelli için harekete geçti Tskb mi yoksa tsgyo mu ustadim
Originally Posted by onur1064 size cikis zamaninida soylucem aft ile teknik olarak nasd** tobo yapıp 12.400 leri görür mü yine?
Originally Posted by blade nasd** tobo yapıp 12.400 leri görür mü yine? su an trendde bozulma yok
eskiden bedelli derdik millet hisseden kaçardi kalanlarda kacmak icin can atardi simdi tam tersi vay be bu günleride görecekmiydi bu gözler
Trump nasdaki sabitledi sanirim ne akiyor ne kokuyor
Bugün para kazanamayanı dövmüşler galiba.
Forum Rules
Yer İmleri